Rețetă de Cheesecake La Viña, cunoscut sub denumirea ca cheesecake ars


Cheesecake La Viña reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?


In articol:

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  cheesecake La Viña. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cel mai gustos cheesecake La Viña, preparat exact pe gustul vostru.   

 

Rețetă de  Cheesecake La Viña

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  cheesecake La Viña, absolut delicioasă, în doar 7 pași simpli!

Timp de pregătire  – 15 minute

Timp de preparare  – 45 minute

Timp de răcire  – 5 ore

Timp total  – 6 ore

Porții  – 8 persoane

Ingrediente –  Cheesecake La Viña

  • 680 g cremă de brânză (la temperatura camerei)
  • 200 g zahăr granulat
  • sare
  • o esență de vanilie
  • 4 ouă
  • 2 linguri de făină
  • 360 ml smântână lichidă

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 8 persoane.

Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați ingredientele menționate mai sus.

reteta de cheesecake ars

Rețetă de Cheesecake La Viña, cunoscut sub denumirea ca cheesecake ars

[Sursa foto: pexels.com]

Citește și: Nuci umplute cu cremă de caramel, după rețeta bunicii

Mod de preparare -  Cheesecake La Viña

Pasul 1.  În primul și-n primul rând, vom avea nevoie de următoarele ingrediente: 680 de grame de crem ă de brânză (la temperatura camerei), 4 ouă, 360 de mililitri de smântână lichidă, 200 de grame de zahăr granulat, 2 linguri de făină, sare și o esență de vanilie.

Pasul 2.  Înainte de toate, vom preîncălzi cuptorul la o temperatură de 200 de grade Celsius, iar grătarul îl vom așeza undeva la mijloc, nici prea sus, nici prea jos. În continuare, vom avea nevoie de o tavă rotundă de tort (cu fundul detașabil), în care vom așeza 2 hârtii de copt, atât pe suprafața acesteia, cât și pe margini, una vertical și alta orizontal (în semn de cruce). Atenție însă! Hârtia de copt care este ridicată, o vom plia pe marginile exterioare ale tăvii, pentru că nu ne dorim ca aceasta să se ardă. Momentan, o vom lăsa deoparte.

Pasul 3.  Într-un bol de mixer, vom adăuga 680 de grame de crem ă de brânză (la temperatura camerei) și vom mixa puțin, pentru ca bucățile să se destrame. Apoi vom adăuga 200 de grame de zahăr granulat, trei sferturi de linguriță de sare și o esență de vanilie și mixăm la o viteză mică spre medie. Din când în când vom mai opri, pentru a lua compoziția de pe marginile bolului și a o aduce în interior.

Pasul 4.  Într-un alt bol, vom sparge 4 ouă (la temperatura camerei) și le vom adăuga rând pe rând în mixer, pentru a se încorpora și continuăm să le amestecăm. După ce am adăugat 2 ouă, vom opri mixerul și vom lua cu ajutorul unei palate, compoziția de pe marginile bolului, pentru a o aduce în interior și continuăm să mixăm, timp în care adăugăm și celelalte 2 ouă.

cea mai simpla reteta de cheesecake

Rețetă de Cheesecake La Viña, cunoscut sub denumirea ca cheesecake ars

[Sursa foto: pexels.com]

Citește și: Rețetă de brioșe de ciocolată și fructe de pădure. Au un gust incredibil, perfecte pentru micul dejun sau desert!

Pasul 5.  După ce am obținut o textură netedă și galbenă a compoziției noastre, cernem și 2 linguri de făină, în timp ce continuăm să mixăm. Apoi va veni rândul și smântânii lichide, pe care o vom adăuga în gramaj de 360 de mililitri, treptat, în timp ce amestecăm. Mai oprim puțin mixerul și amestecăm în compoziție, iar apoi îl pornim pentru ultima dată, pentru a obține o compoziție bine încorporată.

Pasul 6.  Ne întoarcem la tava noastră pe care am pregătit-o încă de la începutul rețetei. Luăm bolul în care avem compoziția desertului și o turnăm pe toată în tavă. Tava rotundă se va așeza pe o altă tavă dreptunghiulară și se introduce la cuptor pentru aproximativ 45 de minute, tot la o temperatură de 200 de grade Celsius.

Pasul 7.  După acest interval de timp, desertul nostru se va scoate din cuptor și se va lăsa la răcit, până va ajunge la temperatura camerei, iar apoi se va pune în frigider timp de aproximativ 5 ore și este gata!

Cheesecake La Viña  este gata și se poate servi. Poftă bună!

cea mai buna reteta de cheesecake

Rețetă de Cheesecake La Viña, cunoscut sub denumirea ca cheesecake ars

[Sursa foto: pexels.com]

Citește și: Rețetă de cremă de unt pentru prăjituri. Este perfectă pentru brioșe, prăjituri sau torturi!


Abonează-te pe

Citește și:

Nuci umplute cu cremă de caramel, după rețeta bunicii

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Rețetă de curcan la cuptor. O friptură fragedă, demnă de o masă festivă

Rețetă de prăjitură cu mousse de ciocolată albă și fructe de pădure. Desertul nu necesită coacere!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să nu mai pozăm în ceea ce nu suntem.” Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a trecut printr-o întorsătură de situație, după ce a spus despre Alexandra Stan că i-a furat partenerul de viață
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri