Cheesecake La Viña reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de cheesecake La Viña. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cel mai gustos cheesecake La Viña, preparat exact pe gustul vostru.
Rețetă de Cheesecake La Viña
Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de cheesecake La Viña, absolut delicioasă, în doar 7 pași simpli!
Timp de pregătire – 15 minute
Timp de preparare – 45 minute
Timp de răcire – 5 ore
Timp total – 6 ore
Porții – 8 persoane
Ingrediente – Cheesecake La Viña
- 680 g cremă de brânză (la temperatura camerei)
- 200 g zahăr granulat
- sare
- o esență de vanilie
- 4 ouă
- 2 linguri de făină
- 360 ml smântână lichidă
De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 8 persoane.
Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați ingredientele menționate mai sus.
Citește și: Nuci umplute cu cremă de caramel, după rețeta bunicii
Mod de preparare - Cheesecake La Viña
Pasul 1. În primul și-n primul rând, vom avea nevoie de următoarele ingrediente: 680 de grame de crem ă de brânză (la temperatura camerei), 4 ouă, 360 de mililitri
Pasul 2. Înainte de toate, vom preîncălzi cuptorul la o temperatură de 200 de grade Celsius, iar grătarul îl vom așeza undeva la mijloc, nici prea sus, nici prea jos.
Pasul 3. Într-un bol de mixer, vom adăuga 680 de grame de crem ă de brânză (la temperatura camerei) și vom mixa puțin, pentru ca bucățile să se destrame. Apoi vom adăuga 200 de grame de zahăr granulat, trei sferturi de linguriță de sare și o esență de vanilie și mixăm la o viteză mică spre medie. Din când în când vom mai opri, pentru a lua compoziția de pe marginile bolului și a o aduce în interior.
Pasul 4. Într-un alt bol, vom sparge 4 ouă (la temperatura camerei) și le vom adăuga rând pe rând în mixer, pentru a se încorpora și continuăm să le amestecăm. După ce am adăugat 2 ouă, vom opri mixerul și vom lua cu ajutorul unei palate, compoziția de pe marginile bolului, pentru a o aduce în interior și continuăm să mixăm, timp în care adăugăm și celelalte 2 ouă.
Pasul 5. După ce am obținut o textură netedă și galbenă a compoziției noastre, cernem și 2 linguri de făină, în timp ce continuăm să mixăm. Apoi va veni rândul și smântânii lichide, pe care o vom adăuga în gramaj de 360 de mililitri, treptat, în timp ce amestecăm. Mai oprim puțin mixerul și amestecăm în compoziție, iar apoi îl pornim pentru ultima dată, pentru a obține o compoziție bine încorporată.
Pasul 6. Ne întoarcem la tava noastră pe care am pregătit-o încă de la începutul rețetei. Luăm bolul în care avem compoziția desertului și o turnăm pe toată în tavă. Tava rotundă se va așeza pe o altă tavă dreptunghiulară și se introduce la cuptor pentru aproximativ 45 de minute, tot la o temperatură de 200 de grade Celsius.
Pasul 7. După acest interval de timp, desertul nostru se va scoate din cuptor și se va lăsa la răcit, până va ajunge la temperatura camerei, iar apoi se va pune în frigider timp de aproximativ 5 ore și este gata!
Cheesecake La Viña este gata și se poate servi. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de cremă de unt pentru prăjituri. Este perfectă pentru brioșe, prăjituri sau torturi!