Reţetă de cartofi franţuzeşti. Este delicioasă, rapidă şi ieftină.
Ingrediente (4 portii):
200 g kaiser
400 g cascaval
100 g unt
2 cepe
8 cartofi mari
ulei
sare
piper
Citeste si: Omletă delicioasă şi pufoasă! Trucuri ştiute doar de bucătarii chefi
Citeste si: Horoscop Minerva pentru a doua jumătate a lunii APRILIE 2019. Schimbări radicale pentru cinci zodii. Urmează zile victorioase
Citeste si: Horoscop Mihai Voropchievici pentru 8-15 aprilie. Scorpionii au parte de cadouri-surpriză, Leii câștigă pe toate planurile
Mod de preparare:
Se curata cepele si se toaca marunt. Se prajesc in 3 linguri de ulei si se adauga kaiserul taiat cuburi. Se prajesc 2-3 minute, se opreste focul si se amesteca cu 200 g cascaval ras.
Se curata cartofii si se taie rondele. Se unge o tava intinsa cu unt. Se pune un strat de cartofi, se intinde umplutura si se acopera cu inca un strat de cartofi. Se pun cubulete de unt, din loc in loc. Se presara restul de cascaval ras si se coc 45 minute in cuptor, la foc moderat.
Sursa