Rețetă bomboane Raffaello. Cum faci Raffaello de casă. Secretul pe care puține gospodine îl știu


Iată cum pregătești cele mai bune bomboane Raffaello.

Când te gândești la ceva dulce în această perioadă, te gândești cu siguranță la delicioasele bomboane Raffaello. Știai că le poți face foarte simplu cu ingrediente pe care le ai la îndemână?

Multe persoane din România nu își permit să cumpere des bomboane Raffaello chiar dacă poftesc la ele doar la gândul că se topesc în gură. Nu e nimic. Le puteți face singure acasă după o rețetă ușor de pus în practică, iar musafirii vor fi uimiți de talentul vostru culinar după ce îi veți servi cu Raffaello de casă.

Rețetă bomboane Raffaello. De ce ai nevoie

Aveți nevoie de 300 de mililitri de lapte condensat, 200 de grame de unt, 200 de grame de fulgi de cocos, un pahar cu migdale, o linguriță de esență de vanilie.

Pisează untul și amestecă-l cu laptele condensat. Adaugă apoi esența de vanilie și fulgii de cocos.

Citeste si: Rețeta de ceapă murată! Garnitura perfectă pentru grătar și burgeri

Citeste si: Rețete de post: Negresă. Cea mai simplă rețetă de negresă

Citeste si: Vrei să pui verdeţuri la congelator pentru iarnă? Nu mai face această greșeală! Este extrem de grav!

Secretul este să bați bine, până obții o cremă omogenă și să lași apoi crema la rece o zi întreagă. A doua zi, scoate crema de la rece și formează bomboanele. Ia câte o linguriță din cremă și rulează biluțe, iar apoi pune în interior o migdală.

Treci apoi bomboanele prin fulgii de cocos rămași și pune apoi la frigider propriile tale bomboane Raffaello! Poftă bună!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Bianca de la Puterea Dragostei, bătută crunt de Livian? Zvonul revoltător care i-a speriat pe internauţi!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri