Recomandare Kfetele.ro: Curs planificarea si organizarea evenimentelor


Pe parcursul celor trei zile, cursantii vor invata ce inseamna event management, cate tipuri de evenimente exista in functie de mediu, spatiu de organizare si tema.

Creative Business Management te invita in perioada 4-6 martie 2016 pentru a participa la un curs acreditat de planificarea si organizarea evenimentelor, in urma caruia participantii vor invata ce inseamna organizarea unui eveniment de la A la Zet. La finalul sesiunii, va avea loc o examinare si se va elibera o diploma de „Organizator de targuri si expozitii”, cod COR 243210, acreditata de ANC si recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Pe parcursul celor trei zile, cursantii vor invata ce inseamna event management, cate tipuri de evenimente exista in functie de mediu, spatiu de organizare si tema.  Se vor prezenta si cele cinci etape ale evenimentului, ce trebuie respectate de un event planner care isi doreste sa obtina un feedback pozitiv in urma organizarii unui eveniment:

  • Crearea conceptului. Aici se identifica si se analizeaza publicul tinta si se folosesc toate resursele de cercetare ante-eveniment.
  • Proiectarea evenimentului. Se stabileste tema si obiectivele evenimentului, dupa care, se proiecteaza intreaga organizare incepand cu lista invitatiilor si terminand cu materialele de prezentare.
  • Planificarea inseamna contactarea tuturor celor implicati in eveniment si stabilirea tuturor detaliilor.
  • Livrarea evenimentului inseamna defasurarea propriu-zisa a evenimentului.
  • Actiuni post-eveniment, unde se va obtine feedback pozitiv sau negativ, in functie de resusita evenimentului.

Trainerul cursului este Bianca Preda, event planner cu o experienta de peste 10 ani in domeniul organizarii de evenimente si al comunicarii, atat la nivel national cat si international. Bianca este absolventa a facultatii de Jurnalism,  este masteranda in Comunicare, trainer acreditat ANC si in anul 2012 a obţinut certificarea în management de către Institute of Leadership and Management din Marea Britanie.

Pentru mai multe infomatii si inscrieri ne puteti contacta la numarul de telefon 0743.183.353, pe adresa de mail [email protected] Ro sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Începe programul "Rabla pentru electrocasnice"! Când îți poți schimba televizorul?

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Horoscop chinezesc săptămânal 28 noiembrie - 4 decembrie 2020. Nativii Tigru culeg roadele muncii de peste an

Lily Collins se căsătorește! Cum a reacționat familia actriței?

Sfatul zilei de astăzi, vineri 27 noiembrie 2020. Balanțele pornesc într-o aventură

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 27 noiembrie 2020! Nativii zodiei Berbec au admiratori secreți!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri