Recomandare Kfetele.ro: Curs planificarea si organizarea evenimentelor


Recomandare Kfetele.ro: Curs planificarea si organizarea evenimentelor

Profita de ultima sesiune din acest an a cursului de "Planificarea si Organizarea Evenimentelor" din perioada 19-20 decembrie din Bucuresti.

 

Vei invata cum se organizeaza atat evenimentele private (nunti, botezuri, aniversari etc.), cat si evenimentele corporate( conferinte, workshopuri, traininguri etc.)
In prima zi de curs o sa afli ce este event managementul,  cate tipuri de evenimente exista si care sunt etapele organizarii unui eveniment (creearea conceptului, planificarea evenimentului, livrarea lui si comunicarea post-eveniment). A doua zi se va continua cu elementele ce construiesc un eveniment( bugetul, cateringul, parteneri media si sponsori etc.).
Se vor preda si tehnicile de promovare ale evenimentului si cum trebuie efectuata o evaluare corecta a evenimentului.
Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca este absolventa a Facultatii de Jurnalism, are titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice iar in anul 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie. Are o experienta de peste 10 ani in event planning iar in momentul de fata, este implicata in derularea mai multor campanii de relatii publice pentru clienti din domeniul corporate, ong sau politic.
Toti participantii la curs vor beneficia in urma unui examen, de un certificat de absolvire autorizat de Autoritatea Natinala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.
Costul unui curs este de 400 lei, insa in luna decembrie, toti cursantii vor primi un discount de 10%. Pretul cursului acopera toate cheltuielile aferente sustinerii cursului (taxa curs, taxa suport curs, bufet patiserie).
Pentru inscrieri si detalii ne puteti contacta pe adresa de mail [email protected], telefonic 0743.183.353 sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.

Vei invata cum se organizeaza atat evenimentele private (nunti, botezuri, aniversari etc.), cat si evenimentele corporate( conferinte, workshopuri, traininguri etc.)In prima zi de curs o sa afli ce este event managementul,  cate tipuri de evenimente exista si care sunt etapele organizarii unui eveniment (creearea conceptului, planificarea evenimentului, livrarea lui si comunicarea post-eveniment).

A doua zi se va continua cu elementele ce construiesc un eveniment( bugetul, cateringul, parteneri media si sponsori etc.). Se vor preda si tehnicile de promovare ale evenimentului si cum trebuie efectuata o evaluare corecta a evenimentului.

Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca este absolventa a Facultatii de Jurnalism, are titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice iar in anul 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie. Are o experienta de peste 10 ani in event planning iar in momentul de fata, este implicata in derularea mai multor campanii de relatii publice pentru clienti din domeniul corporate, ong sau politic. Toti participantii la curs vor beneficia in urma unui examen, de un certificat de absolvire autorizat de Autoritatea Natinala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Costul unui curs este de 400 lei, insa in luna decembrie, toti cursantii vor primi un discount de 10%. Pretul cursului acopera toate cheltuielile aferente sustinerii cursului (taxa curs, taxa suport curs, bufet patiserie). Pentru inscrieri si detalii ne puteti contacta pe adresa de mail [email protected], telefonic 0743.183.353 sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, despre Klaus Iohannis: „Va pleca de la Cotroceni înainte de terminarea mandatului”

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

DESCOPERĂ: Cine este chef SORIN BONTEA. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat! Cei doi s-au fotografiat sărutându-se

Codruț și Alexandra de la Puterea dragostei s-au împăcat! Fotografiile care i-au bucurat enorm pe fani: „Iubirea nu moare niciodată!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ruxi Opulenta, mesaj adresat Mădălinei Pamfile după descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Gestul fostei concurente a spus totul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri