Recomandare Kfetele.ro: Curs intensiv de vanzari 23-24  ianuarie


Recomandare Kfetele.ro: Curs intensiv de vanzari 23-24  ianuarie

Cursul este astfel conceput astfel incât cursantii sa se bucure de procesul de invatare.

Vrei sa incepi anul cu o schimbare profesionala sau sa devii mai eficient la actualul loc de munca? Creative Business Management te invita la un curs intensiv de vanzari care te va ajuta sa cresti profitul firmei tale, prin tehnici testate de lideri in vanzarile mondiale. La finalul cursului iti va fi mai usor sa obtii lucrurile pe care le doresti pentru tine si compania ta. Vino in perioada 23-24 ianuarie  in Bucuresti si afla cum poti sa depasesti barierele emotionale in procesul vanzarii.

Cursul este astfel conceput astfel incat cursantii sa se bucure de procesul de invatare. Sunt incluse jocuri, analogii, povestioare amuzante, exercitii practice individuale, in pereche si pe echipe. Tot procesul de invatare este dinamic si antrenant.

In prima zi, se va pune accent pe dezvoltarea surselor de clienti si gestionarea metodelor de contactare a clientilor. Se va continua cu modalitatile de identificare a nevoilor clientilor si alegerea publicului tinta potrivit pentru fiecare tip de produs.

Se va invata cum vindem unui client care da raspunsuri negative inainte de a asculta oferta.

A doua zi, se vor preda 12 metode prin care construim loialitatea si 5 moduri de autocontrol al atitudinii negative. Vom afla de ce este importanta gestionarea emotiilor in managementul clientilor si cum se face setarea personala pentru succes.

Trainerul cursul va fi Bogdan Chelu. Bogdan are o experienta de peste 5 ani in livrarea programelor de pregatire in domeniul trainingurilor intensive de vanzari. De aproximativ 10 ani, Bogdan a gestionat echipe de vanzari la nivel national, unde a livrat traininguri de marketing, customer service, managementul riscului si recuperarea creantelor. Cele mai importante provocari profesionale pe care acesta le-a transformat in succes au fost crearea unor retele de vanzari, consolidarea echipelor de vanzari, recrutarea si motivarea agentilor cu care a lucrat.

Cursul costa 500 lei. In pretul cursului sunt incluse suportul de curs, diploma de participare din partea agentiei Creative Business Management si sesiune de E-coaching- suport oferit pe e-mail de catre trainer, fiecarui cursant in ceea ce

priveste aplicarea tehnicilor invatate, rezolvarea problemelor intampinate.

Inscrierile se fac telefonic (0743.183.353), pe e-mail ([email protected]) sau pe site-ul agentiei Creative Business Management.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să îți mărești ochii cu ajutorul machiajului? Trei secrete pe care trebuie să le știi!

A MURIT singur în casă! Oana Lis este devastată!

Scrub cu mălai, cea mai eficientă metodă de exfoliere la tine acasă!

Carantină prelungită pentru trei localități din Județul Ilfov!

Rinoplastia, operația estetică ce modifică forma și mărimea nasului. Ce preţ are această intervenţie complexă?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Cum să faci codița cu tuș în funcție de forma ochiului tău? Iată ce trucuri trebuie să știi!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri