Recomandare de septembrie: "Schimb de dame"! Urmareste un film cu Jennifer Aniston si Tim Robbins!


In anii ’70, un dezvoltator imobiliar corupt din Detroit aranjeaza cu doi infractori marunti sa-i rapeasca sotia, dar acestia ii dau peste cap planul cand se decid sa-l antajeze cu informatiile despre afacerile lui dubioase obtinute chiar de la cea pe care o rapesc.

 

Regia:Daniel Schechter
Scenariul: Daniel Schechter
Bazat pe romanul THE SWITCH de Elmore Leonard
Producatori: Ellen Goldsmith-Vein, Lee Stollman, Liz Destro, Jordan Kessler, Ashok Amritraj, Michael Siegel
Producatori executivi: Elmore Leonard, Jennifer Aniston, Aleen Keshishian, Charles Bonan, Kim Leadford, Tim Nye, Larry Ladove, Jim Garavente, Jacob Pechenik, Christopher Herghelegiu
Cu: Jennifer Aniston, yasiin bey(Mos Def), Isla Fisher, Will Forte, Mark Boone Junior, Tim Robbins, John Hawkes
PREMIERA: 19 SEPTEMBRIE 2014
Cu douazeci de ani inainte de
JACKIE BROWN, Ordell Robbie si Louis Gara ajung sa se cunoasca la puscarie, unde sunt amandoi inchisi pentru furt de masini. Cand Louis e eliberat, lui Ordell ii vine ideea sa santajeze un dezvoltator imobiliar corupt din Detroit, Frank Dawson, care detine milioane de dolari ascunsi prin conturi off-shore.
In poveste ajunge sa fie implicata Mickey Dawson, sotia frumoasa a lui Frank, care suferea de plictiseala in casnicia ei nefericita si care trecea printr-o criza de identitate.
Louis si Ordell isi inchipuie ca, daca o rapesc pe Mickey si cer un milion de dolari rascumparare, Frank Dawson n-o sa aiba curajul sa mearga la politie sa-i denunte, pentru ca ei, rapitorii, ar putea sa-i dea in vileag afacerile ilegale. Un plan perfect, deci ce ar putea sa mearga prost?
Mickey e rapita si dusa la casa lui Richard Edgar Monk, un simpatizant nazist idiot si grotesc, innebunit dupa arme.
Singura problema deocamdata ar fi ca exista un martor la momentul rapirii, un vecin pe care il cheama Marshall Taylor, care tocmai incerca sa aiba o aventura cu Mickey. Acesta are acum dilema morala de a recunoaste caera pe cale sa comita un adulter si sa ofere politiei informatiile necesare, sau sa se dea deoparte si sa astepte sa vada ce se intampla cu Mickey.
Dar cel mai important e ca Mickey, Louis si Ordell nu stiu un lucru: Frank tocmai depusese cererea de divort.
Pentru ca lucrurile sa mearga si mai rau, intra in scena Melanie. E amanta sexy si isteata din Bahamas, acolo unde Frank are un barlog secret. Aceasta preia controlul si reuseste sa manipuleze si sa deturneze complet santajul. Ii da lui Frank ideea ca poate nici nu o vrea inapoi pe Mickey, acum ca vrea sa divorteze de ea...
Urmeaza o serie de evenimente incredibile, duble tradari, intorsaturi de situatii si un soi de violenta care nu poate fi decat produsul unei minti imaginative precum cea a lui Elmore Leonard.

Regia: Daniel Schechter
Scenariul: Daniel Schechter
Bazat pe romanul THE SWITCH de Elmore Leonard
Producatori: Ellen Goldsmith-Vein, Lee Stollman, Liz Destro, Jordan Kessler, Ashok Amritraj, Michael Siegel
Producatori executivi: Elmore Leonard, Jennifer Aniston, Aleen Keshishian, Charles Bonan, Kim Leadford, Tim Nye, Larry Ladove, Jim Garavente, Jacob Pechenik, Christopher Herghelegiu
Cu: Jennifer Aniston, yasiin bey(Mos Def), Isla Fisher, Will Forte, Mark Boone Junior, Tim Robbins, John HawkesPREMIERA: 19 SEPTEMBRIE 2014Cu douazeci de ani inainte de JACKIE BROWN, Ordell Robbie si Louis Gara ajung sa se cunoasca la puscarie, unde sunt amandoi inchisi pentru furt de masini. Cand Louis e eliberat, lui Ordell ii vine ideea sa santajeze un dezvoltator imobiliar corupt din Detroit, Frank Dawson, care detine milioane de dolari ascunsi prin conturi off-shore.In poveste ajunge sa fie implicata Mickey Dawson, sotia frumoasa a lui Frank, care suferea de plictiseala in casnicia ei nefericita si care trecea printr-o criza de identitate. Louis si Ordell isi inchipuie ca, daca o rapesc pe Mickey si cer un milion de dolari rascumparare, Frank Dawson n-o sa aiba curajul sa mearga la politie sa-i denunte, pentru ca ei, rapitorii, ar putea sa-i dea in vileag afacerile ilegale. Un plan perfect, deci ce ar putea sa mearga prost?Mickey e rapita si dusa la casa lui Richard Edgar Monk, un simpatizant nazist idiot si grotesc, innebunit dupa arme. Singura problema deocamdata ar fi ca exista un martor la momentul rapirii, un vecin pe care il cheama Marshall Taylor, care tocmai incerca sa aiba o aventura cu Mickey. Acesta are acum dilema morala de a recunoaste caera pe cale sa comita un adulter si sa ofere politiei informatiile necesare, sau sa se dea deoparte si sa astepte sa vada ce se intampla cu Mickey.Dar cel mai important e ca Mickey, Louis si Ordell nu stiu un lucru: Frank tocmai depusese cererea de divort.Pentru ca lucrurile sa mearga si mai rau, intra in scena Melanie. E amanta sexy si isteata din Bahamas, acolo unde Frank are un barlog secret. Aceasta preia controlul si reuseste sa manipuleze si sa deturneze complet santajul. Ii da lui Frank ideea ca poate nici nu o vrea inapoi pe Mickey, acum ca vrea sa divorteze de ea...Urmeaza o serie de evenimente incredibile, duble tradari, intorsaturi de situatii si un soi de violenta care nu poate fi decat produsul unei minti imaginative precum cea a lui Elmore Leonard.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Rețetă de bombe cu vișine. Nu necesită coacere

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Cum faci ștrudelul de mere de 100 de ori mai bun ca la patiserie. Ăsta e secretul!

CITEȘTE: Prăjitura PARLAMENT, un deliciu rafinat. Cum se face desertul fabulos în doar câțiva pași

CITEȘTE: Cum poți face bomboane Raffaello din lapte praf

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

NOUTATE: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri