Reactia Ancai Surdu atunci cand a vazut cine a inlocuit-o: "Ma asteptam la altceva, nu prea cred ca are treaba cu sportul"

Reactia Ancai Surdu atunci cand a vazut cine a inlocuit-o:
Reactia Ancai Surdu atunci cand a vazut cine a inlocuit-o: "Ma asteptam la altceva, nu prea cred ca are treaba cu sportul"

 

Anca Surdu, faimoasa care a fost nevoita sa abandoneze cursa Exatlon din cauza problemelor medicale, a fost inlocuita de Geanina. 

 

Fosta concurenta se astepta ca in locul sau sa vina in competitie un sportiv de performanta. 

 

 

"Ma asteptam la altceva. Cred ca poate progresa.

Ma asteptam la altceva, la un sportiv de performanta. Sa nu te intrebi daca ajuta echipa. Sa vedem ce poate, nu prea cred ca mai are treaba cu sportul, vad ca a avut alte activitati (n.r.- a participat la "Bravo, ai stil"), a spus Anca Surdu. 

 

"Nu nu am vazut-o. In momentul in care a venit Larisa ne-a spus de o fata care a fost cu ea la probe", a spus Diana Bulimar. 

 Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Exatlon 2 aprilie. Discutie aprinsa intre Giani Kirita si Vladimir Draghia! Au dat cartile pe fata, la trei luni de Exatlon

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Exatlon 2 aprilie. Geanina, despre cea mai mare dezamagire de la Exatlon: "Nu cred ca trebuie sa se ajunga la injurii" - Ce s-a intamplat inca din prima ei zi

Incredibil cum arăta Mihaela de la „Casa iubirii” în urmă cu 12 ani! Fotografiile în care abia o recunoști pe câștigătoarea sezonului 2

Ei sunt clujeni găsiți morți în curtea casei. Asta le-a adus sfârșitul


Cookies