Exatlon 2 aprilie. Discutie aprinsa intre Giani Kirita si Vladimir Draghia! Au dat cartile pe fata, la trei luni de Exatlon


 

 

Au aparut primele tensiuni in echipa Faimosilor, in editia Exatlon 2 aprilie. Giani Kirita si Vladimir Draghia au purtat o discutie in contradictoriu, dupa ce au pierdut proba de iesire din campus. 

 

Giani Kirita a avut impresia ca Vladimir a declarat ca au pierdut cursa din cauza ca nu a concurat si el. De aici pana la un adevarat scandal a fost doar un pas. 

 

"A fost o discutie mai aprinsa intre Giani si Draghia dupa meci. Mai este un alt lucru care ne creaza frustari. Ca ceilalti il aleg pe Valentin in loc de Vladimir. A fost doar o chestuine de timp pana ne aprindem de la o vorba", a spus Catalin Cazacu.  

 

"Problema este ca Giani nu stie sa piarda. L-a deranjat ca atunci cand am fost intrebat cum a fost traseul eu am spus ca nu am jucat. Trebuie sa-mi apar punctul de vedere. Nu o sa-mi iei dreptul de a vorbi", a spus Vladimir Draghia. 

 

"Eu nu am zis in viata mea nimic de voi. Eu nu am spus niciodata ca iau puncte sau nu. Ne simtim prost ca noi jucam si ca tu esti spectator (n.r. - Vladimir Draghia). Mi s-a parut mie ca ar fi zis el ca noi am pierdut ca nu a jucat el. Dar e bine ca am rezolvat-o barbateste. Ne-am inteles pana la urma", a spus Giani Kirita. 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Andy are iubită acasă!? Aşa arată femeia de care concurentul de la Puterea Dragostei a fost îndrăgostit!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri