Exatlon 2 aprilie. Discutie aprinsa intre Giani Kirita si Vladimir Draghia! Au dat cartile pe fata, la trei luni de Exatlon


 

 

Au aparut primele tensiuni in echipa Faimosilor, in editia Exatlon 2 aprilie. Giani Kirita si Vladimir Draghia au purtat o discutie in contradictoriu, dupa ce au pierdut proba de iesire din campus. 

 

Giani Kirita a avut impresia ca Vladimir a declarat ca au pierdut cursa din cauza ca nu a concurat si el. De aici pana la un adevarat scandal a fost doar un pas. 

 

"A fost o discutie mai aprinsa intre Giani si Draghia dupa meci. Mai este un alt lucru care ne creaza frustari. Ca ceilalti il aleg pe Valentin in loc de Vladimir. A fost doar o chestuine de timp pana ne aprindem de la o vorba", a spus Catalin Cazacu.  

 

"Problema este ca Giani nu stie sa piarda.

L-a deranjat ca atunci cand am fost intrebat cum a fost traseul eu am spus ca nu am jucat. Trebuie sa-mi apar punctul de vedere. Nu o sa-mi iei dreptul de a vorbi", a spus Vladimir Draghia. 

 

"Eu nu am zis in viata mea nimic de voi. Eu nu am spus niciodata ca iau puncte sau nu. Ne simtim prost ca noi jucam si ca tu esti spectator (n.r.

- Vladimir Draghia). Mi s-a parut mie ca ar fi zis el ca noi am pierdut ca nu a jucat el. Dar e bine ca am rezolvat-o barbateste. Ne-am inteles pana la urma", a spus Giani Kirita. 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 2 aprilie. Geanina, despre cea mai mare dezamagire de la Exatlon: "Nu cred ca trebuie sa se ajunga la injurii" - Ce s-a intamplat inca din prima ei zi

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Exatlon 2 aprilie. Giani Kirita a recunoscut ca este indragostit! Cine este femeia care i-a picat cu tronc

Ce a aflat, de fapt, Giani Kirita cand a vorbit prin mesaje, pe telefon, cu prietenul lui! Concurentului de la Exatlon i-a picat fata!

De cand s-a intors de la Exatlon, Mariana nu se desparte de un obiect, amintire de cand era in competitie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Istoria croissantului. S-a inventat în formă de semilună, pentru a simboliza turcii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri