Ce a aflat, de fapt, Giani Kirita cand a vorbit prin mesaje, pe telefon, cu prietenul lui! Concurentului de la Exatlon i-a picat fata!


In emisiunea Exatlon din 1 aprilie, Faimosii au castigat proba al carui premiu era comunicarea cu prietenii.

 

Fiecare concurent a putut sa vorbeasca, timp de 5 minute, cu un prieten, prin intermediul mesajelor pe telefon. Rand pe rand, concurentii au dialogat cu prietenii, povestindu-le celorlalti ce discuta, intrebarile si raspunsurile primite. Numai Giani Kirita, dupa ce a spus numele prietenului cu care vorbeste, nu a mai dat alte amanunte.

In plus, in imaginile surprinse de camere, in timp ce Giani Kirita citeste mesajele se vede o transformare a concurentului. Acesta devine brusc serios si ganditor si asa se si indeparteaza de telefon, lasand locul altui coleg.

Exact ce i-a spus prietenul nu se stie, insa dupa aceea, Kirita a povestit in discutia cu reporterul Exatlon ca prietenul sau i-a transmis informatii de acasa.

“Mi-a spus ca totul e in regula acasa. Mi-a spus ca am slabit rau si sa mananc si eu ce mananca Belbita. (…) Orice mesaj pe care-l primim ne emotioneaza. Asa afli lucruri de acasa. Noi traim aici ca intr-o pestera”, a spus Giani Kirita de la Exatlon.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andreea de la Puterea dragostei, ipostază incendiară: „Mai vorbești cu Marius sau nu....”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri