„Dacă Dumnezeu îți dă noroc de o nevastă bună, ai și o viață bună! Eu nu mi-am înșelat nevasta, sunt cel mai prost bărbat din București.” Mitică Dragomir, secretul unui mariaj longeviv!

„Dacă Dumnezeu îți dă noroc de o nevastă bună, ai și o viață bună! Eu nu mi-am înșelat nevasta, sunt cel mai prost bărbat din București.” Mitică Dragomir, secretul unui mariaj longeviv!
„Dacă Dumnezeu îți dă noroc de o nevastă bună, ai și o viață bună! Eu nu mi-am înșelat nevasta, sunt cel mai prost bărbat din București.” Mitică Dragomir, secretul unui mariaj longeviv!

Mitică Dragomir i-a fost fidel soției sale mai bine de cinci decenii.

Mitică Dragomir este o persoană foarte cunoscută în spațiul public. Fostul fotbalist a ocupat de-a lungul timpului funcții importante, fiind patron de club de fotbal și om politic român. Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a avut de-a lungul vieții un succes considerabil, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

În ceea ce privește viața sa personală, Mitică Dragomir a fost o persoană foarte discretă. Cu toate acestea, în spatele său a stat mereu Vica Dragomir, soția sa, care l-a sprijinit necondiționat pe fostul fotbalist.

Mitică Dragomir, fidel o viață întreagă aceleiași femei

Citește și: „Eu mi-am luat măsuri din toate punctele de vedere.” Mitică Dragomir și-a ales deja locul de veci. Unde va fi înmormântat fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal

Mitică Dragomir, fidel o viață întreagă aceleiași femei
Mitică Dragomir și soția sa, Vica [Sursa foto: wowbiz]

Citește și: „Dacă o iubești la orice vârstă, nu există, chiar dacă te cerți zilnic. Unde nu există ceartă, nu există iubire.” Dumitru Dragomir a mărturisit care este secretul pentru o căsnicie fericită

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Mitică și Vica Dragomir trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 55 de ani și de-a lungul timpului, soția fostului fotbalist a însemnat un adevărat sprijin pentru acesta.

Vica Dragomir este o femeie extrem de discretă, care a preferat să stea departe de presă. Cu toate acestea, a stat toată viața aproape de soțul său, reușind să treacă împreună peste încercările vieții, una dintre cele mai mari fiind chiar pierderea primului copil, Manuel

 „ Dacă Dumnezeu îți dă noroc de o nevastă bună, ai și o viață bună. Dacă nu, nu! Eu nu mi-am înșelat nevasta, sunt cel mai prost bărbat din București. Să fie foarte clar! Din punct de vedere al amorului, eu sunt cel mai prost bărbat. Mi-am iubit doar propria nevastă. Când ajungi la o vârstă ca asta îți cam pare rău, dar asta e. Eu am avut o viață de cancan.

Am fost un rebel. Acum doar cu nevasta mea mai pot să fiu rebel .”, a spus Mitică Dragomir despre mariajul său în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.  

Mitică Dragomir, activ la 77 de ani

 Mitică Dragomir, secretul unui mariaj longeviv!
Mitică Dragomir[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Irinel Columbeanu și fiica sa au plecat în vacanță! Irinuca va petrece o săptămână întreagă alături de tatăl său- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Ajuns la vârsta de 77 de ani, Mitică Dragomir se menține într-o formă de invidiat, iar acest lucru se datorează în mare parte ritmului său de viață activ pe care l-a păstrat de-a lungul timpului.

Sunt un pensionar, stau la șantier toată ziua. Munca e extrem de bună și la vârsta asta. Nu mulți se întrec cu mine la vârsta asta. Eu în fiecare zi fac 3-4 km pe jos.

Sunt foarte puternic .”, a mai declarat Mitică Dragomir.



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

„Pe cine iubești mai mult, pe mami sau pe mine? Mi-a rupt capul!” Connect-R, luat prin surprindere de fiica sa! Ce a răspuns Maya la întrebarea adresată de artist?

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun? „Este plăcerea mea vinovată. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”

Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies