”Războinica” Alina Pană a încins internetul! Cum a apărut pe plajă fosta concurentă de la Exatlon


Alina Pană arată demențial în ținute sumare

Dintre cele trei sezoane ale show-ului Exatlon, Alina Pană rămâne, fără discuție,cea mai sexy concurentă! Cu un trup de zeiță și un zâmbet șiret, fosta ”războinică” a cucerit multe inimi în Republica Dominicană, dar, așa cum era de așteptat, și mai multe la ieșirea din show!

Cu toate acestea, în ciuda unor zvonuri din competiție, fie că a fost vorba despre Ștefan Floroaică, fie că s-a vorbit despre Giani Kiriță, ea s-a ținut departe de cancan-uri și niciodată nu a confirmat vreo informație care nu avea legătură cu realitatea, dimpotrivă, a fost extrem de vehementă.

Mai mult, Alina nici nu a apărut la brațul altor bărbați, semn că a dorit să păstreze discreția în privința vieții private.

Citeste si: Roxana Kiriţă nu ar mai fi chiulit de la şcoală dacă primea 10 lei pe zi: „Acum mă? După ce am terminat? Păi ce prezenţă aveam în felul ăsta!”

Citeste si: Decizia luată de Elena, câștigătoarea ”Bravo, ai stil! seszonul 5, după încheierea show-ului! Ce va face chiar săptămâna viitoare

Citeste si: Mara Banica, informatii noi despre Mihai Constantinescu: „Il chinuie mult. Mult prea mult”

În schimb, Alina nu s-a sfiit să se pozeze în ipostaze incendiare. O dovadă clară o reprezintă ultimele imagini cu ea care au încins internertul. Îmbrăcată în costume de baie sau ținute sumare, ”războinica” a arătat fabulos pe plajă.


Abonează-te pe

Citește și:

Roxana Kiriţă nu ar mai fi chiulit de la şcoală dacă primea 10 lei pe zi: „Acum mă? După ce am terminat? Păi ce prezenţă aveam în felul ăsta!”

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Decizia luată de Elena, câștigătoarea ”Bravo, ai stil! seszonul 5, după încheierea show-ului! Ce va face chiar săptămâna viitoare

Mara Banica, informatii noi despre Mihai Constantinescu: „Il chinuie mult. Mult prea mult”

NOUTATE: Cine este TIBI CLENCI, noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Semnele care îți spun că iubitul tău este psihopat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri