Decizia luată de Elena, câștigătoarea ”Bravo, ai stil! seszonul 5, după încheierea show-ului! Ce va face chiar săptămâna viitoare


Elena este câștigătoarea celui de-al cincilea sezon al show-ului de fashion ”Bravo, ai stil

După câteva luni de muncă istovitoare, cu multe emoții, Elena a luat o decizie importantă. Înainte de a începe proiecte noi, printre care un vlog și o colaborare cu Kfetele.ro, Elena pleacă o săptămână în vacanță.

”De luni, plec în vacanță. O săptămână în care vreau să mă odhnesc, să fac o pauză. Voi posta însă zilnic de acolo”, le-a promis Elena fanilor săi.

Citeste si: Elena câștigătoarea "Bravo, ai stil" sezonul 5, dezvăluiri incredibile din culisele competiției

Citeste si: Elena, marea câștigătoare Bravo, ai stil!: "Nu m-am împrietenit cu nicio concurentă" - Primele declarații după ce a luat premiul cel mare

Citeste si: Elena câștigătoarea "Bravo, ai stil" sezonul 5, dezvăluiri incredibile din culisele competiției

Marea finală ”Bravo, ai stil!” sezonul 5 a avut loc sâmbătă, 29 iunie, iar Elena Gemini a ieșit câstigătoare. Ea a primit titlul de ”cea mai stilată”, o coroană superbă dar și marele premiu de 100.000 de lei. Din păcate, câștigarea competiției de stil nu i-a adus Elenei doar bucurie, ci și invidie din partea rivalelor și a fanilor acestora. Ca să se răzbune pe reușita tinerei, aceștia i-au închis contul de Instagram.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Răzvan Botezatu, cerut în căsătorie de iubitul lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri