Elena câștigătoarea "Bravo, ai stil" sezonul 5, dezvăluiri incredibile din culisele competiției


Elena este câștigătoarea sezonului 5 "Bravo, ai stil". Concurenta a câștigat marele premiu de 100.000 de lei și titlul de cea mai stilată femeie din România.

Concurenta "Bravo, ai stil" a vorbit în premieră despre competiție, ce înseamnă prentru ea acest premiu și face dezvăluirii incredibile din culisele emisiunii.

Elena a declarat într-un intreviu pentru kfetele.ro ce înseamnă pentru ea acest titlu de cea mai stilată femeie " Este un statut de care trebuie să ai grijă, care îți creează anumite responsabilități, pe care categoric l-am primit pentru că am meritat și pentru că am muncit foarte mult.

Responsabilitatea înseamnă că trebuie să prezinți ținute la fel de bune, sau chiar mai bune, că sunt un exemplu din punctul de vedere al ținutelor ,pentru că stilul are legătură și cu ținutele, iar asta a fost demonstrat în competiția Bravo, ai stil"

Citeste si: Elena, marea câștigătoare Bravo, ai stil!: "Nu m-am împrietenit cu nicio concurentă"- Primele declarații după ce a luat premiul cel mare

Citeste si: Finala ”Bravo, ai stil!”: Elena a câștigat Coroana pentru cea mai stilată femeie din România și cei 100.000 de lei!

Citeste si: Maine seara, Romania isi va desemna cea mai stilata femeie! Finala celui de-al cincilea sezon “Bravo, ai stil!” isi va anunta, in direct, marea castigatoare

Câștigătoarea titlului de cea mai stilată femeie din România nu a putut trece peste răutățile celorlalte concurente.

Intrarea ei în competiție a fost un bun prilej pentru celelalte fete pentru a o ataca.  "Am intrat în competiție când fetele deja se cunoșteau... și au putut să mă atace în grup asa cum le-a plăcut lor în cadrul acestei competiții până în finală, inclusiv după treminarea acestui concurs"

"Am fost acuzată, jignită, atacată, tot timpul a trebuit să mă apăr și să răspund",

am mai spus tânăra

Elena se gândește deja la carieră și la ce va face pe viitor: "Planurile mele de viitor categoric sunt profesionale, am muncit și am luptat foarte mult pentru această coroană. Îmi doresc să fac ceva în acest domeniu, îmi doresc să le învăț pe doamne, să le ajut cu sfaturi, cu informații despre haine, despre ce se poartă, ce le avantajează"

Interviul full cu Elena, câștigătoarea marelui premiu "Bravo, ai stil".


Abonează-te pe

Citește și:

Elena, câștigătoarea sezonului 5 ”Bravo, ai stil!”, în lacrimi! I-a fost închis contul! Motivul este surprinzător

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Finala ”Bravo, ai stil!”: Elena a câștigat Coroana pentru cea mai stilată femeie din România și cei 100.000 de lei!

Elena, marea câștigătoare Bravo, ai stil!: "Nu m-am împrietenit cu nicio concurentă" - Primele declarații după ce a luat premiul cel mare

21 SEPETEMBRIE 2021: Horoscop zilnic marţi. O zodie are mare nevoie de odihnă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit! Mesajul neașteptat din partea Mellinei de la Survivor: „Soțul tău mi-a umplut...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri