Elena câștigătoarea "Bravo, ai stil" sezonul 5, dezvăluiri incredibile din culisele competiției

Elena câștigătoarea
Elena câștigătoarea "Bravo, ai stil" sezonul 5, dezvăluiri incredibile din culisele competiției

Elena este câștigătoarea sezonului 5 "Bravo, ai stil". Concurenta a câștigat marele premiu de 100.000 de lei și titlul de cea mai stilată femeie din România.

Concurenta "Bravo, ai stil" a vorbit în premieră despre competiție, ce înseamnă prentru ea acest premiu și face dezvăluirii incredibile din culisele emisiunii.

Elena a declarat într-un intreviu pentru kfetele.ro ce înseamnă pentru ea acest titlu de cea mai stilată femeie " Este un statut de care trebuie să ai grijă, care îți creează anumite responsabilități, pe care categoric l-am primit pentru că am meritat și pentru că am muncit foarte mult.

Responsabilitatea înseamnă că trebuie să prezinți ținute la fel de bune, sau chiar mai bune, că sunt un exemplu din punctul de vedere al ținutelor ,pentru că stilul are legătură și cu ținutele, iar asta a fost demonstrat în competiția Bravo, ai stil"

Citeste si: Elena, marea câștigătoare Bravo, ai stil!: "Nu m-am împrietenit cu nicio concurentă"- Primele declarații după ce a luat premiul cel mare

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Finala ”Bravo, ai stil!”: Elena a câștigat Coroana pentru cea mai stilată femeie din România și cei 100.000 de lei!

Citeste si: Maine seara, Romania isi va desemna cea mai stilata femeie! Finala celui de-al cincilea sezon “Bravo, ai stil!” isi va anunta, in direct, marea castigatoare

Câștigătoarea titlului de cea mai stilată femeie din România nu a putut trece peste răutățile celorlalte concurente.

Intrarea ei în competiție a fost un bun prilej pentru celelalte fete pentru a o ataca.  "Am intrat în competiție când fetele deja se cunoșteau... și au putut să mă atace în grup asa cum le-a plăcut lor în cadrul acestei competiții până în finală, inclusiv după treminarea acestui concurs"

"Am fost acuzată, jignită, atacată, tot timpul a trebuit să mă apăr și să răspund",

am mai spus tânăra

Elena se gândește deja la carieră și la ce va face pe viitor: "Planurile mele de viitor categoric sunt profesionale, am muncit și am luptat foarte mult pentru această coroană. Îmi doresc să fac ceva în acest domeniu, îmi doresc să le învăț pe doamne, să le ajut cu sfaturi, cu informații despre haine, despre ce se poartă, ce le avantajează"

Interviul full cu Elena, câștigătoarea marelui premiu "Bravo, ai stil".



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Finala ”Bravo, ai stil!”: Elena a câștigat Coroana pentru cea mai stilată femeie din România și cei 100.000 de lei!

Loredana Groza, apariție ȘOC! GOALĂ la 53 de ani. Imaginile au scăpat pe net, fanii sunt în delir

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Ce răspuns a primit Florin Piersic de la Carmen Harra când a întrebat-o: "Carmen, eu cât trăiesc?"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Război în casa fetelor! Un alt mesaj postat de Roberta a iscat haosul! Julia o acuză pe colega ei că a publicat intenționat mesajul! Iată cum a reacționat Sebastian

Subiectele la Evaluare Națională 2024 clasa a 2-a pentru Română citit


Cookies