Finala ”Bravo, ai stil!”: Elena a câștigat Coroana pentru cea mai stilată femeie din România și cei 100.000 de lei!


În această seară a avut loc Marea Finală ”Bravo, ai stil!”. Elena a câștigat Sezonul 5!

”Bravo, ai stil!” a adus în prim-plan emoții, trăiri și experiențe. Concurentele, Corina, Elena, Nadina și Irina s-au pregătit temeinic pentru această Mare Finală și au dorit să scoată în evidență farmecul lor.

Miza este mare, iar toate concurentele care au luat parte la această emisiune și au reușit să câștige inimile juraților, dar și pe cele ale telespectatorilor își doresc să câștige Coroana pentru cea mai stilată femeie din România, dar și cei 100.000 de lei! Cristina Mihaela fiind cea care va înmâna premiul cel mare.

Citeste si: Promo Puterea Dragostei: Thalida și Bogdan Iordache se întorc în casă! Deea se revoltă: ”Te-ai trezit cam prost”

Prima concurentă, Nadina, de la ”Bravo, ai stil!” a fost cea care și-a expus gândurile despre emisiune, dar și despre experiența sa în câmpul modei, de când a intrat în competiție. Jurații au fost dezamăgiți de prestația din Marea Finală ”Bravo, ai stil!”.
Note: Maurice - 1; Raluca - 2; Cătălin - 1.

Cea de-a doua concurentă a fost Irina. A vorbit despre cât de apropiată i-a fost familia în aceste luni în care a fost în competiție.
Note: Maurice - 4; Raluca - 5; Cătălin - 3.

Cea de-a treia concurentă a fost Corina. Corina a defilat pe celebra melodie ”Lie ciocârlie”, iar când a ajuns în fața juraților, a stârnit emoții.
Note: Maurice - 5; Raluca - 3; Cătălin - 3.

Ultima concurentă care a susținut un moment în fața juraților a fost chiar Elena. Jurații au fost impresionați de apariția spectaculoasă pe care a avut-o în Marea Finală.
Note: Maurice - 5; Raluca - 5; Cătălin - 5.

Citeste si: Bernadett a fost eliminată de la Puterea Dragostei. Primele reacții, după ce Jador a fost la un pas să plece acasă

Citeste si: Relația Roxanei și a lui Iancu a ajuns la final! Cei doi concurenți s-au despărțit în gala Puterea Dragostei

În prima etapă de eliminare, în fața juraților s-au aflat: Nadia, Irina și Corina. Dintre cele trei aflate în fața juraților, tânăra care părăsește competiția ”Bravo, ai stil!” este Nadina în prima etapă eliminatorie. S-a luat în calcul doar procentajul, ea având cele mai mici cifre dintre cele trei concurente.

Voturi finale  
Nadina - 13,7% - culoarea galbenă - A fost eliminată în Prima Etapă Eliminatorie
Irina - 18,5% - culoarea roșie - A fost a doua Etapă Eliminatorie 
Corina - 35,9% - culoarea verde  
Elena - 64,1% - culoarea albastră  

Câștigătoarea celui de-al cincilea sezon ”Bravo, ai stil!” este Elena! A luat Coroana pentru cea mai stilată femeie din România și premiul în valoare de 100.000 de lei!


Abonează-te pe

Citește și:

Oana Radu a făcut un show incendiar… fără sutien, la "Bravo, ai stil! Celebrities!" Cristina Şişcanu a atacat-o dur!

Detalii șocante! Un cântăreț român și-a bătut soția în mijlocul străzii

Sfântul Andrei are loc pe data de 30 noiembrie. Ce tradiții și obiceiuri trebuie să respecți?

Cristian Marinescu a vorbit cu părinţii lui, la Puterea Dragostei! Ce au spus aceştia despre frumoasa Aya?!

George și Mădălina de la "Puterea Dragostei" și-au tatuat iubirea!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Andrei Ştefănescu a divorţat: "După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minunăție de copil, am ajuns la final"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri