Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe?! Ce document a depus artistul în instanță


Pepe și Raluca Pastramă au fost protagoniștii unui moment halucinant în weekend, atunci când tânăra a depus un ordin de protecție împotriva artistului.


In articol:

În urmă cu doar câteva săptămâni, Pepe a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă, după 8 ani de căsnicie. Noi detalii ies la iveală, după ce în urmă cu câteva zile artistul ar fi primit ordin de restricție din partea Ralucăi.

Pepe a depus o contestație în instanță împotriva acestui ordin, prin care face declarații care scot la iveală noi amănunte șocante despre scandalul momentului. Artistul lasă de înțeles, potrivit documentului depus deja în instanță, că Raluca l-ar și înșelat.

„Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume ... din ... în Poiana Brașov în complexul .... și a altor persoane și m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene.”, e doar o parte din declarația lui Pepe.

Pepe și Raluca divorțează
Pepe și Raluca divorțează după 8 ani[Sursa foto: Facebook]

Artistul a mai declarat în cadrul documentului că a început singur să investigheze spusele jurnalistului, iar atunci și-a dat seama că între Raluca și respectivul bărbat există o legătură.

Citeste si: Oana Zăvoranu, despre agresiunile lui Pepe asupra Ralucăi Pastramă: "Să o bată în mijlocul străzii..."

„Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistul, observând că soția mea urmărește frecvent pagina de instagram a domnului ... și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați. Tot la acel moment am analizat discuțiile anterioare cu soția mea și mi-am amintit că aceasta în data de 06.11.2O2O mi-a solicitat roțile de iarnă de la autoturism motivând că se strică vremea. De asemenea, mi-am amintit că fetițele au stat la mine acasă din data de 06.11.2020 până în data de 08.11.2020, aceastea dorind să rămână în continuare, însă mama lor nu a fost de acord și le-a luat.”, se mai arată în document!

Citeste si: Raluca Pastramă ar fi cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe! Divorțul celor doi se complică

Ce s-a întâmplat în weekend, atunci când Pepe s-a văzut cu Raluca

Artistul a dezvăluit și ce s-a întâmplat în weekend, atunci când a fost acuzat că a fost violent cu Raluca.

Pepe și Raluca divorțează
Pepe și Raluca divorțează după 8 ani[Sursa foto: Facebook]

„Pentru a putea verifica în integralitate cele sus menționate, tot în data de 19.11.2O2O m-am îndreptat către stadionul Dinamo unde fetițele aveau ora de tenis, dorind să vorbesc cu soția mea să clarific subiectul spus de jurnalistul de presă. Aici, am dat de sotia mea în mașină vorbind la telefon și închizând instant când m-a văzut, fiind agitată. Am urcat în mașină, am salutat-o, am întrebat-o de fetițe și i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presă, argumentându-i că trebuie să știu adevărul ca să nu spun lucruri care pot să nu fie adevărate. Aceasta a devenit și mai agitată, iar la întrebarea mea dacă ea cunoaște o persoană pe nume ..., a răspuns sec da, de la munte.

La auzul acestor vorbe nu știam ce să cred, eu cunoșteam că programul său era cu fetițele și nu a fost vorba că pleacă la munte, solicitând explicații în acest sens întrucât REZULTĂ ÎN MOD VĂDIT O INFIDELITATE RECUNOSCUTĂ ȘI MAI MULT DECÂT ATÂT LĂSÂND FETIȚELE NESUPRAVEGHEATE!

”Discuția dintre noi a devenit un pic mai aprinsă în momentul în care soția mea mi-a confirmat faptul că într-adevăr în data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecând cu o gașcă de prieteni, printre care și .... cu care deja flirtează, aceasta fiind agitată și începând să mă jignească că nu este treaba mea ce face ea cu viața ei (...)”, a mai precizat Pepe în document.

Pepe neagă că a fost violent cu Raluca Pastramă

În plus, artistul neagă că a fost violent cu soția sa.

„Precizez faptul că, pe fondul acestor discuții soția mea m-a înjurat, m-a jignit, m-a scuipat, încercând prin acest comportament să mă provoace, însă acest plan nu i-a reușit, eu păstrându-mi calmul și neluând în seamă toate cele spuse și primite de la ea”, a mai scris Pepe în documentul care a ajuns la Judecătoria Sectorului 2.

 

Sursa: Spynews.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu, despre agresiunile lui Pepe asupra Ralucăi Pastramă: "Să o bată în mijlocul străzii..."

Imagini șocante! O vedetă din România cântărește cât un COPIL!

Mihaela Borcea, mai îndrăgostită ca niciodată! Ce i-a scris iubitului ei?!

Livian de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Bianca l-a vizitat la Cluj: „Vreau să înțelegeți...”

Andrei Ştefănescu a divorţat: "După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minunăție de copil, am ajuns la final"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Mariana de la "Puterea Dragostei" a recunoscut totul! „Nu îmi e rușine să spun!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri