Livian de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Bianca l-a vizitat la Cluj: „Vreau să înțelegeți...”


Ce părere are Livian de la Puterea dragostei despre dezvăluirile Biancăi și despre războiul care a izbucnit între aceasta și Florentina Neagu.


In articol:

Livian de la Puterea dragostei a intervenit, după ce Bianca a dezvăluit că a mers la Cluj pentru a-l vizita. Fiul lui Nelson Mondialu susține că este o pură fantezie.În cadrul Instastory, Livian și-a spus partea sa, după ce a observat că Bianca și Florentina au început să își arunce mai multe săgeți.

Livian de la Puterea dragostei este uimit de faptul că Bianca încearcă să inducă lumii întregi faptul că el i-ar fi fost infidel Florentinei.

Citeste si: Cristian Marinescu a vorbit cu părinţii lui, la Puterea Dragostei! Ce au spus aceştia despre frumoasa Aya?!

„Sunt relaxat, sunt zen și asta datorită faptului că în fiecare zi merg la antrenament. Însă, până una alta, vreau să vă lămuresc cu privire la anumite aspecte. Se duc niște războaie în numele meu la care eu nu particip și la care nu vreau să particip. Se pun niște acțiuni în cârca mea, la care eu n-am participat nici măcar cu gândul. Înțepături între fosta și actuala la care eu nu vreau să iau parte pentru că nu mă interesează.

Vreau să înțelegeti că o să vin și o să zic mai detaliat tot”, a declarat Livian, la Instastory.

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei despre războiul dintre Bianca și Florentina[Sursa foto: Instagram]

Livian de la Puterea dragostei neagă că s-ar fi întâlnit cu Bianca Comănici în Cluj: „Încearcă să inducă lumii faptul că eu sunt infidel”

După ce Bianca a sugerat că a mers într-o vizită pentru a lămuri niște aspecte din viața sa personală, Livian neagă vehement că fosta iubită ar fi mers la el, însă și-a înștiințat fanii că nu va ataca pe nimeni.

Citeste si: Cristina Mihaela Dorobanțu, anunț de ultimă oră! Ce se întâmplă cu prezentatoarea de la Puterea dragostei

„Dacă vă așteptați la fel și fel de acuzații și denigrări....nu, deloc. Dacă aș vrea să povestesc ceva, mai exact despre persoana care vorbește despre mine de zile și încearcă să inducă lumii faptul că eu sunt infidel sau să îi inducă actualei mele iubite fel de fel de gânduri. Eu nu vreau să induc lumii nimic negativ, nici măcar n-am eu în cap nimic negativ despre ea. Vreau să lămuresc ce ține de mine. E o pură fantezie tot ce se întâmplă de două, trei săptămâni încoace, o lună, nici nu mai știu de cât timp. Și tăcerea e un răspuns. Eu îmi văd de treaba mea și subiectele de învârt în jurul meu”, a adăugat Livian Pop.


Abonează-te pe

Citește și:

George și Mădălina de la "Puterea Dragostei" și-au tatuat iubirea!

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

Cristian Marinescu de la "Puterea Dragostei" s-a filmat dezbrăcat!

Mihai se întoarce la "Puterea Dragostei"! Pe ce concurentă a pus ochii?!

Roxana de la Puterea Dragostei, declaraţie surprinzătoare după despărţirea de Alex Turcu: "Mai port inelul de logodnă"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este Alina Laufer. Biografie: data nașterii, căsătorie, divort, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri