Claudia Pătrășcanu trece prin momente de coșmar! "M-au amenințat cu moartea!"


Artista Claudia Pătrășcanu trece printr-un adevărat calvar! A primit amenințări cu moartea, a trecut prin manipulare emoțională și divorțul de Gabi Bădălău a fost cea mai grea experiență pentru superba artistaă.


In articol:

Cu disperarea pe care numai o mamă o poate știi, Claudiei Pătrășcanu a ajuns să îi fie teamă să meargă chiar și pe stradă. Trecând printr-un divorț răsunător anunțat cu doar câteva luni în urmă, artista a părăsit casă conjugală alături de cei doi copii și... o dubă plină cu haine. Ajutată în momentele cele mai grele de către fosta sa colegă de trupa și Andreea Bănică, Claudia a traversat perioade extrem de grele, așa cum ea însăși a povestit în cadrul unei emisiuni televizate.

În luna mai a anului 2016 Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău își jurau iubire veșnică la nunta în care investiseră 80.000 de euro. Povestea care semăna cu un basm, astăzi s-a transformat într-un coșmar de nedescris!

Citeste si: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ajuns în fața judecătorilor! Ce au decis în privința copiilor

În vârstă de 40 ani, mama a doi băieți Claudia a povestit îngrozită: “Mă lupt! Am ajuns mai rău că fiarele pentru doi copii! Acești doi copii sunt lăsăți de la Dumnezeu să trăiască lângă mama pentru că noi mamele îi purtăm 9 luni și noi știm ce simtitm în acele momente. Mi-am dorit foarte mult copii, cu rugăciuni la Maică Domnului. Vreau doar săa stau să îmi cresc copii liniștită, am vrut doar pace și liniște! Oamenii aceștia nu au ce să îmi reproșeze mie niciodată în viață această mie! Sunt o mama impecabilă! În momentul în care m-au dat afară cu doi copii, am fost singură care i-am protejat! Am plecta cu unul în stânga și cu altul în dreapta și am plecat cu ei la piept! Oamenii ăștia îmi fac rău pe toate părțile! Nu voi lasă că lucrurile să rămână nerezolvate și nevăzute. Am ajuns la acest divorț ca sa se finalizeze într-un mod plăcut pentru copii noștri și unde am ajuns?! Recunosc că m-au amenințat cu moartea! Am trecut de etapă fricii când îmi era frică să merg și pe stradă când m-au amenințat că o să plătească pe cineva cu o mașină să între în mine și va mușamaliza totul și nu va știi nimeni nimic, ca și când am făcut un accident! Imi asum orice!"

Citeste si: Doamne, cat de sexy poate sa fie Claudia Patrascanu! Nici nu zici ca e mama a doi copii - FOTO

Pe contul ei de Facebook, Claudia a scris un mesaj înduioșător: "Ajung să scriu acest mesaj cu gândul că cineva va înțelege ce trăiesc eu în aceste momente cu Fam Bădălău, cu sora fostului meu soț, mama acestuia, soțul și întreaga familie mă abuzează emoțional, mă amenință că îmi vor lua copiii, îmi trimit mesaje grave fără să aibă dovezi, nu le permit copiilor să vorbească cu mine, tatăl lor îi lasă în grijă familiei și tot timpul sunt nevoită să iau legătură cu copiii mei să-i aud prin diferite persoane. Sunt acea mama disperată care se judecă într-o instanța pentru copiii ei, care are încredere în justiția noastră și care sper să facă dreptate că acești copii să crească lângă mama lor așa cum e dat de Dumnezeu. Toți cei care mă cunoașteți în toți acești ani că om public, mama, care vedeți mesajul meu cu disperare, am nevoie de oameni cu suflet să pot scapă de acești oameni care spun peste tot că mă vor în pământ! Nu pot pune încă, acele mesaje pe care soțul și sora lui mi le trimite și mă abuzează emoțional, dovezi grave pe care le am din timpul căsniciei ci nu numai și din tot ce trăiesc acum, gândindu-mă doar la copii. Mă amenință că-mi vor lua ei copiii pentru că sunt o mama de la care copiii mei nu au ce învața....eu cred că acești copii minunați doar de la mine au ce învața și ei știu asta prea bine, dar mare păcat că au atâta vrajba pentru mine. Nu le-am făcut nimic, doar vreau să fiu lăsată să-mi cresc copii în liniște și să-i duc pe un drum bun, să știu de ei când fac un vaccin, dacă sunt bine și să le spun că îi iubesc, vreau să să fiu lăsată să vorbesc cu ei și să înțeleagă pentru totdeauna că sunt mama lor, orice rău ar dori ei pentru mine. Acești oameni fără frică de Dumnezeu și fără scrupule nu înțeleg sentimentul de mama, nu încetează, ci doar vor să-mi facă rău prin tot felul de mijloace nedrepte! Va rog, fac acest apel public în ideea că cineva mă va auzi și mă va ajută să se facă dreptate și să iasă la suprafața și alte adevăruri care se știu și nu s-au auzit. Sunt acea mama singură, incolțită de acești oameni fără inima și scrupule,fără să cunoască sentimentul MAMA! Rugați-va pentru mine că Dumnezeu să le dea gânduri bune și să mă lase să-mi cresc copiii în liniște și cu demnitate!".


Abonează-te pe

Citește și:

Cătălin Botezatu spune adevărul despre relația pe care a avut-o cu Mădălina Manole: "Eram amândoi..."

Imagini șocante! O vedetă din România cântărește cât un COPIL!

Se ridică restricțiile de sâmbătă, ora 00.00? Informații de ultimă oră

Negresă cu cremă de ciocolată. Este desertul perfect atunci când vrei să te răsfeți

Mariana de la "Puterea Dragostei" a recunoscut totul! „Nu îmi e rușine să spun!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Coordonatorul campaniei de vaccinare din Israel, despre administrarea primei doze: „Mai puţin eficientă decât am crezut”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri