Andrei Ştefănescu a divorţat: "După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minunăție de copil, am ajuns la final"


Andrei Ştefănescu a divorţat! În ciuda despărţirii, aceasta a rămas în relaţii foarte bune cu mama copilului său.


In articol:

Andrei Ştefănescu şi soţia lui au format un cuplu foarte frumos, discret şi admirat, în showbiz. Antonia, partenera de viaţă a artistului, a fost alături de el şi în cele mai negre clipe, o perioadă tulbure fiind şi cea în care prezentatorul tv a fost infectat cu Covid-19 şi a fost acuzat, pe toate reţelele de socializare, că ar fi

primit bani să spună că este bolnav.

Din păcate, sub faţada căsniciei ideale se ascundeau neînţelegeri şi probleme profunde, reconcilierea nemaifiind posibilă...Amândoi s-au gândit, în primul rând, la copilul lor şi au considerat că este cel mai bine să o ia pe drumuri separate şi să-şi protejeze fiul de eventuale certuri aprinse.

Citeste si: Andrei Ștefănescu şi Antonia s-au căsătorit în secret! Imagini de la nuntă!

În urmă cu puţin timp, Andrei Ştefănescu a anunţat că el şi Antonia au divorţat, dar au rămas în relaţii de prietenie, de dragul băieţelului lor.

Andrei Ştefănescu
Andrei Ştefănescu este un artist îndrăgit[Sursa foto: Facebook]

Antonia şi Andrei Ştefănescu au fost împreună timp de şapte ani şi au un băieţel pe nume Ayan.

" Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să vă informăm despre situația noastră, pentru a nu exista neînțelegeri.

După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minunăție de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de comun acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai.

Citeste si: Andrei Ștefănescu, noi declarații de pe patul de spital, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19: „Nu este o simplă răceală..”

Andrei Ştefănescu divorţează! "În viețile noastre se așterne liniștea, de aceea vă rugăm să respectați discreția cu care am parcurs lunile acestea"  

Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casa noastră, îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună.

Puiul este bine și fericit și ne asigurăm zi de zi ca această schimbare să nu îl afecteze. Am ales să facem această tranziție departe de ochii și părerile celor din jurul nostru, pentru binele și liniștea atât a noastră, cât și a lui Ayan.

Știm că această decizie va uimi pe toată lumea care ne îndrăgește și care ne-a fost alături de-a lungul anilor, însă amândoi suntem bine și ne înțelegem foarte frumos în ciuda despărțirii noastre, lucrurile merg înainte la fel ca până acum.

Chiar dacă nu vom mai parcurge viitorul mână de mână, o vom face umăr lângă umăr pentru binele și fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea să nu vă mire că vom petrece mult timp împreună și că vom avea diferite activități împreună cu Ayan, familiile noastre și prietenii noștri. În viețile noastre se așterne liniștea, de aceea vă rugăm să respectați discreția cu care am parcurs lunile acestea. 

Tot ce am avut de declarat atât eu cât și Antonia se află în aceste rânduri. Vă mulțumim!!", a scris îndrăgitul artist şi om de televiziune pe pagina sa de facebook.


Abonează-te pe

Citește și:

Sărbătoriții zilei. Ce vedete s-au născut pe 13 mai

Smiley și Gina s-au CĂSĂTORIT în secret!? O poză ”scăpată” pe internet i-ar fi dat de gol

O femeie jurnalistă a efectuat un experiment!

Sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena semnificație, tradiții și superstiții

Cu ce merge combinată catifeaua

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 15 mai 2021! O zodie face schimbări majore în casă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri