Radio Impuls face atmosfera la cel mai mare eveniment TEDx din Sud-Estul Europei, de la Cluj


Cel mai mare eveniment TEDx din Sud-Estul Europei va avea loc anul acesta la Cluj

 

  • Cea mai mare ediție TEDx organizată până în prezent în Sud-Estul Europei îşi deschide porţile către cei 2500 de participanţi aşteptaţi la eveniment, în 29 iunie 2019, la BT Arena Cluj-Napoca
  • TEDxCluj lansează întrebarea ce a stat la baza evoluției omenirii – WHAT IF

Peste 20 de speakeri și performeri și 2500 de participanți sunt aşteptaţi la cea mai mare ediție TEDx organizată până în prezent în Sud-Estul Europei, pentru a răspunde întrebării care a schimbat constant cursul omenirii: WHAT IF? Evenimentul va avea loc în data de 29 Iunie 2019, la Sala Polivalentă Cluj Napoca, începând cu ora 09:00.

În această vară, TEDxCluj devine locul cu cea mai mare concentrare de minți curioase și profesioniști din toate domeniile în cadrul celei de-a noua ediţii a conferinței.

Biletele, la prețuri speciale în această perioadă, pot fi achiziţionate de pe site-ul evenimentului www.tedxcluj.com.

Ce va experimenta publicul la TEDxCluj 2019 - What if?

La ediţia din 2019, organizatorii TEDxCluj își propun să creeze o atmosferă memorabilă, conferința desfășurându-se într-o locație nouă şi modernă, cu o capacitate notabilă, care situează Clujul la loc fruntaș pe amprenta globală a orașelor în care TEDx este prezent, alături de speakeri şi performeri de excepție.

Tema din acest an - WHAT IF - este imboldul care ne determină să luăm în calcul toate posibilitățile, să cântărim rezultatele și astfel, să învățăm, să inovăm și să evoluăm. O întrebare care are puterea să răstoarne tot ceea ce credem că știm despre lume. În 2019, speakerii TEDxCluj au o misiune extrem de importantă: aceea de a deschide noi orizonturi, de a ajuta publicul să vadă lucrurile din perspective inovatoare, de a pune la îndoială preconcepțiile actuale, pentru a lăsa loc întrebării Ce-ar fi dacă?

Printre speakerii confirmaţi ai acestei ediţii se numără personalități marcante din România precum Irina Margareta Nistor și Oana Pellea, dar și nume sonore de peste hotare precum Carl Honoré, autor și TED Speaker, un scriitor premiat și vocea principală din spatele ”Slow Movement”, al cărui discurs TED are peste 3 milioane de vizualizări.

Pe lângă discursurile inspiraţionale de tip TED care durează între 8 și 12 minute fiecare, participanții la conferință se pot bucura de networking, prin acces la o comunitate care împărtășește “idei care contează”, coffee break-uri, gustări şi masa de prânz.

Mai multe detalii despre experiența TEDxCluj, speakeri și bilete se pot găsi pe site-ul https://tedxcluj.com sau pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/tedxcluj

Despre TEDxCluj

TEDxCluj este o inițiativă locală și independentă care aduce experiența internațională TEDx în Transilvania. Primul eveniment TEDxCluj s-a desfășurat în 2010, iar de atunci peste 11.000 de persoane au participat la evenimentele organizate de către echipa TEDxCluj sub deviza TED: „Ideas worth spreading” (Idei care merită răspândite).


Abonează-te pe

Citește și:

Costel și Daniela erau căsătoriți de 13 ani, dar într-o seară ceva cumplit s-a întâmplat. După ce au luat cina și au consumat alcool, bărbatul a avut chef de amor. Doar că în...

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Catherine Siachoque, în doliu! Fratele actriţei de telenovele a murit

Horoscop Minerva 15-21 aprilie 2019. Trei zodii au un NOROC COLOSAL! Dau lovitura la LOTO şi primesc grămezi de bani

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 17-23 ianuarie 2021! Trei zodii, în pericol, aspecte astrale grele

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri