Puterea Dragostei 7 februarie. Scandal monstru între Meda și Mariana! "Meseria omului o iei după față! Recunoști când stăteai la masă cu israelieni sau veneai de la hotel cu ei?!"


Puterea Dragostei 7 februarie → Trecutul glorios al concurentelor de la Puterea Dragostei analizat cu lupa în casă!


In articol:

Noua ediție a emisiunii Puterea Dragostei a dezvăluit detalii ce au uimit telespectatorii între două concurente ale show-ului. Meda și Mariana au avut un conflict de nedescris legat de bărbații din viețile lor și trecuturile glorioase, dezvăluiri ce ar putea să le strice imaginea.

După ce tonul scandalului a fost dat de către Alexandra și Mariana, pe aceeași temă, Meda nu s-a lăsat mai prejos și a început artileria de destăinuiri.

Puterea Dragostei 7 Februarie → Meda și Mariana au iscat un scandal monstru în casă, după  ce au dezvăluit detalii din trecuturile lor.

Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei 7 februarie - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei vot
Puterea Dragostei 7 februarie 2021 - scandla monstru intre Cristian Comanici si Meda[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Puterea Dragostei 7 februarie → Acuzații de nedescris între Alexandra și Mariana de la Puterea Dragostei! Află ce concurentă a declarat că a făcut "de toate la viața ei"!

Cristian Comănici a atacat-o dur pe Meda în momentul în care i-a spus: “Acum te atac și eu acum! Eu am spus așa: meseria omului o iei după față, nu trebuie să te caut pe Google ca să văd ce meserie ai avut! Poți să fii dansatoare, animatoare, să fi lucrat în casino cum a lucrat Mariana… Nu înțeleg de ce te-ai atacat?! Tu o acuzai pe Mariana că își lua clienții la hotel! Tu ai făcut o acuzație foarte gravă! Tu ai dăunat imaginii ei, eu doar am spus că pot să îți iau meseria după față!”, a comentat acesta la adresa Medei plin de nervi.

Nicos: “În continuare o să am o părere bună despre Meda, chiar dacă mi se trimit poze în toate pozițiile cu ea! Eu am descoperit strategia Marianei! Consider că Mariana nu i-a spus Alexandrei nimic timp de două luni, de teamă că ar putea ieși la suprafață dovezi despre trecutul ei!”

Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei 7 februarie - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei vot
Puterea Dragostei 7 Februarie 2021 - Mariana se cearta cu Meda [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Puterea Dragostei 4 februarie- Bătaie între George și Cristian Marinescu! Un concurent a rupt-o la fugă în culise până a părăsit clădirea!

Mariana: “Ai primit tu vreun filmuleț cu mine, că mă vând pe bani?! Unde sunt dovezile, vreau să le văd! De ce îmi bagi tu mie cuvinte în gură?! Că eu nu am vorbit nimic de Alexandra din cauza că îmi era frică…”

Pentru a întări acuzațiile lui Nicos despre Mariana, Meda a făcut o serie dezvăluiri: “Mariana, recunoști când stăteai la masă cu israelieni sau veneai de la hotel cu ei?! Dacă nu răspunzi tu, răspunde altcineva care stătea fix la masă cu tine! Eu vorbesc de un club și nu de cazinouri, de principalul unde erați zi de zi..”, a comentat plină de venin Meda.

Mariana: “Adu-mi dovezi! Eu nu am spus că sunt vreo sfântă! Am avut relații, am avut bărbați!”

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Cum poți prepara masca de păr cu amidon de porumb

Ți se rupe sufletul! O actriță româncă este grav bolnavă: ”Vreau să MOR!”

Relațiile de durată au la bază 2 trăsături. Care sunt acestea?

6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător.

Doinița Oancea, la Survivor România 3? Care ar fi cea mai mare temere în competiția din Republica Dominicană

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Studiu: Persoanele care beau cafea au un risc cu 50% mai mic de a muri din cauza unei boli cronice de ficat.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri