Puterea Dragostei 15 februarie - În gala eliminatorie Alexandra a părăsit platoul emisiunii după ce s-a luat la bătaie cu Meda!


Puterea Dragostei 15 februarie - Alexandra și Meda s-au luat la bătaie chiar de Ziua Îndrăgostiților!


In articol:

Gala eliminatorie a emisiunii Puterea Dragostei  a avut parte de un spectacol de zile mari exact de Ziua Îndrăgostiților. Pregătiți exact ca pentru o zi specială unde trebuie să facă impresie bună, atât concurentele, cât și concurenții au șocat publicul telespectator.

“Mărul discordiei” a fost în jurul lui Cristian Marinescu. Acesta este suspectat de către concurenți că Nicos îl șantajează cu ceva, pentru că niciodată nu îl contrazice atunci când începe scandalul. Când toți credeau că tensiunea s-a terminat, Alexandra și Meda au început un scandal răsunător ce s-a lăsat cu bătaie.

Puterea Dragostei 15 februarie- Meda a căzut la pământ după răfuiala pe care a avut-o cu Alexandra!

Nicos: “Sunt zeci de mii de comentarii cu “Pleacă acasă, Alexandra!”

Alexandra: “Plec acasă când vreau eu, nu când vrei tu! Crede-mă că primesc și eu zeci de mesaje cu cât de mult teatru există în această casă! Rolul de victimă nu o să îl primești tu. “Premiul” se duce la Marinescu. Eu i-am spus Medei ce aveam de comunicat, dar dacă ea a mai venit să mă caute..

să discutăm “nu știu ce avea ea prin cap” și ce discutii voia ea cu mine… Nu mă interesează să dau curs!”

Citeste si: Puterea Dragostei 13 februarie- Cristian Marinescu și Maria, noul cuplu de la Puterea Dragostei.

Meda a comendat dur la adresa Adelxandrei: “Dar cine te crezi mai, fată?! Tu uiți de unde vii?! Vii din Constituției… din fața blocului și ți-au luat “figuri” de mare doamna! Vreau să știu ce are Alexandra să spună despre mine… Nu mai tremura…”

Alexandra: “Meda vine mereu să mă provoace! Nu tremur, stai liniștită! Nu tremur în față nimănui! Sunt foarte nervoasă în momentul de față și am adrenalină la maximum.”

Acesta a fost momentul când Meda a sărit s-o bată pe Alexandra! În momentul în care cele două au sărit la bătaie, Meda s-a dezechilibrat cu scaunul înalt pe care statea și s-a prăbușit la pământ. În urmă altercatiei toți concurenții și inclusiv prezentatoarea emisiunii au sărit să le despartă.

Citeste si: Puterea Dragostei 12 februarie- Andrada a părăsit platoul plângând în hohote! "Este cea mai “nasoală”… mai face și figuri!"

Alexandra a părăsit platoul emisiunii condusă de Mariana.

În platou Meda a continuat discuția nervoasă. “Alexandra tot timpul mă amenință! Ea vine aici în emisiune si se preface că ea este nu știu cine… când ea este cu totul altcineva. Vine și mă minte pe mine în față! Cum vine asta?!"

Alexandra a fost consolată de Codruț în culisele emisiunii!


Abonează-te pe

Citește și:

Puterea Dragostei 15 februarie - Acuzații de nedescris între Nicos și Maria! “Ești ieftină! Îți este rușine că te-ai îndreptat spre 6 bărbați într-o săptămână?!”

Despărțire bombă în showbiz!? Ce se întâmplă în relația lui Theo Rose din cauza certurilor

Puterea Dragostei 13 februarie - Cristian Marinescu și Maria, noul cuplu de la Puterea Dragostei.

Andrada a părăsit platoul plângând în hohote! "Este cea mai “nasoală”… mai face și figuri!"

Cristian Marinescu și Radu, replici acide în casa Puterea Dragostei: „Încearcă să vă întărâte pe voi, mai bagă câte o strâmbă!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Berna și Radu Căpățînă s-au despărțit pentru a doua oară? Gestul public făcut de fosta concurentă de la Puterea dragostei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri