Prognoza modei cu Irisha. Soare, ploaie sau nori pentru Andra, Ștefania, Mădălina Ghenea, Andreea Marin, Sânziana Negru, Eva Longoria și Megan Fox

Prognoza modei cu Irisha
Prognoza modei cu Irisha. Soare, ploaie sau nori pentru Andra, Ștefania, Mădălina Ghenea, Andreea Marin, Sânziana Negru, Eva Longoria și Megan Fox

Irisha comentează, săptămâna aceasta, ținutele mai multor vedete din România și din străinătate, în emisiunea „Prognoza modei”.

Irisha comentează, săptămâna aceasta, ținutele mai multor vedete din România și din străinătate, în emisiunea „Prognoza modei”.

Fotografiile pe care le-a văzut astăzi au fost ca vremea din octombrie: mulți nori și doar din când în când puțin soare. Vom afla care este verdictul în cazul ținutelor purtate de Andra, Ștefania, Mădălina Ghenea, Andreea Marin, Sânziana Negru, Eva Longoria și Megan Fox.

Andra

Irisha: În general, Andra nu diversifică prea mult, drept dovadă și ținutele ei de la concerte, de la evenimente, merge pe stilul ei, care este deja consacrat și anume, elegant. În cazul de față, avem o ținută casual, de zi, obișnuită, nimic ieșit din comun, decât accesoriul de pe cap, care ne duce într-o zonă „spanish”. Și-a dorit să-l asorteze cu încălțările, dar din păcate, nu își are locul.

Nu avem prea multe elemente vestimentare în această postă, avem doar un hanorac și o pereche de pantaloni, nu știu dacă îl putem numi styling. Mi-aș dori ca Andra să diversifice din ce în ce mai mult.

E înnorat astăzi pe strada Andrei!

Prognoza modei cu Irisha andra

Citeste si: Ruxi Opulenta o acuză pe Mădălina Pamfile că are stiliști: „Nu vin aici să mă bat...”

Ștefania

Irisha: Când zic „Ștefania”, mă duc direct spre zona sport. Rare sunt momentele în care Ștefania este foarte elegantă, o caracterizează într-adevăr, dată fiind personalitatea ei, pentru că ea este dansatoare și în hainele acestea sport, casual, street, se simte cel mai bine.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Are un corp senzațional, este extrem de frumoasă. În locul ei aș miza mai mult pe elemente sexy, provocatoare. Aici avem doar un crop top, o pereche de pantaloni de trening, adidași și sosete, plus șapcă. Dacă adăuga un sacou negru sau neon, roz, o culoare nebună, ieșea din anonimat imediat. Așa, ținuta este puțin ștearsă. În general, ea se îmbracă ok, am mai văzut-o la evenimente și nu-mi displace deloc.

În cazul Ștefaniei, este cu de toate, cu ploaie, cu soare și cu nori!

Prognoza modei cu Irisha stefania

Citeste si: Irisha comentează ținutele purtate de Alexia Eram, Andreea Bălan, Ioana Grama, Laura Giurcanu, Anca Serea, Cardi B și Selena Gomez la Prognoza Modei

Mădălina Ghenea

Irisha: În cazul de față, avem o rochie neagră.

Este ușor să greșești cu o astfel de rochie, dar în cazul ei este corect. Această tăietură pe picior, care alungește și dezvăluie picioarele bine lucrate la sală, gulerul, rochia îi urmărește linia corpului, îmi place mult. Dacă mergem în zona capului, vedeți că a scos ținuta din anonimat cu acest turban care poate fi catalogat 100% ca un accesoriu foarte bine pus la punct aici, în ținuta aceasta. Pantofii îmi plac.

E mult soare, la fel ca în poză pentru Mădălina Ghenea!

Prognoza modei cu Irisha madalina ghenea

Andreea Marin

Irisha: Andreea Marin poartă o ținută alb-negru, elegantă, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată, nu iese din zona de confort și asta se vede, se exprimă prin ținutele ei. Vedem o coafură mai potrivită pentru o nuntă decât pentru un eveniment monden, nu știu contextul în care este purtată această ținută, poate chiar era o nuntă. Avem o rochie tip furou, simplă, neagră, sandalele îi întretaie picioarele, ar fi trebuit o pereche de sandale foarte simple, în două barete sau niște stiletto foarte simpli. Aș fi renunțat și la sacou. Geanta, din păcate, este din alt film.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Norișori pentru Andreea Marin, se întrevede o rază de soare, dar fuge repede!

Prognoza modei cu Irisha andreea marin

Citeste si: Prognoza modei cu Irisha. Soare, ploaie sau nori pentru Irina Rimes, Bibi, Antonia, Simona Halep, Rihanna, Kim Kardashian și Kendall Jenner

Sânziana Negru

Irisha: Sânziana este la evenimentul Elle Style Awards, unde avem tema „New Kids on the Block”. Pot să zic că acest styling se încadrează în temă. Îmi place partea de sus foarte tare, îmi place geaca, bomberul, îmi place foarte tare cămașa legată la mijloc, îi dă un aer de „New York style”. Aș fi pus altceva în loc de pantaloni. Blugi foarte largi, băgați în șosetă și în bocanci. Era senzațional, 100% pe gustul meu. Dar nu este rău nici așa.

E soare pe strada Sânzianei!

Prognoza modei cu Irisha sanziana negru

Intrați pe canalul de youtube WOWnews pentru a vedea ce verdict a dat Irisha în cazul ținutelor purtate de Eva Longoria și Megan Fox.

Citeste si: TOTUL despre cine este Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România 2021| Focoasa brunetă a fost vedetă de televiziune!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Joseph Hadad. "Când soția s-a îmbolnăvit de cancer la sân, nu am știut. Momentele astea nu o să le uit în viața mea! Le țin până la groapă."

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este MIHAI PETRE. "Se antrena în pantofi cu două numere mai mari, pentru a-i avea cât mai multă vreme... Si nici nu erau pantofi speciali de dans"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies