VIRGIL ȘTEBLEA: Cine este și ce profesie are soțul Adelinei Pestrițu


Află tot ce nu știai despre soțul Adelinei Pestrițu, Virgil Șteblea.


In articol:

Virgil Șteblea s-a născut pe 13 noiembrie, sub semnul Scorpionului și este un cunoscut drept un om de afaceri de succes.
Soțul Adelinei Pestrițu a lucrat o bună bucată de timp în Germania, unde a dezvoltat o afacere prosperă.
În ciuda faptului că este căsătorit cu una dintre cele mai urmărite vedete din România în mediul online, Virgil este o persoană destul de discretă, mai ales în ceea ce privește viața de familie.

Citeste si:|| DESCOPERĂ|| Cine este soțul Loredanei Groza

Cine este soțul Adelinei Pestrițu

În anul 2017, Virgil Șteblea a cunoscut-o pe Adelina Pestrițu. După lungi convorbiri la telefon și după o primă întâlnire plină de emoție, care a durat 6 ore, cei doi au decis să pornească la drum împreună.
În prezent, formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc.
Întrebat ce l-a atras la soția sa, Adelina, la prima vedere, afaceristul a răspuns:
„Am apreciat la ea timiditatea pe care a afișat-o la prima întâlnire, simțul umorului și faptul că este un om bun și sincer."


Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România.
Cei doi au împreună o afacere de succes, un magazin prosper cu ceasuri de lux.
Virgil Șteblea este pasionat de tatuaje, având pe corp numeroase picturi, cea mai spectaculoasă și mai specială dintre acestea fiind chipul soției, desenat de pe piept.
„El şi-a tatuat portretul meu pe piept. avem o mantră pe care ne-am tatuat-o amândoi şi are semnul Yng şi Yang pe pumn, aici pe mână şi mai sus mâna pe care am ieşit noi prima dată şi iniţialele mele.
Când şi-a tatuat portretul am fost impresionată şi nu neapărat că dacă asta nu ar fi, nu exită dovezi de iubire. Nu avem o astfel de mentalitate, dar nu poţi să nu te bucuri când partenerul tău vrea să te aibă, te are sub piele, în inimă, dar să te aibă şi desenată"
, a mărturisit Adelina Pestrițu.

Cum s-au cunoscut Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea

adelina pestritu si virgil steblea

Citeste si: CRISTINA SIMA DUMITRESCU: Cine este și ce profesie are soția lui Chef Florin Dumitrescu

Deși s-a lăsat destul de greu cucerită, vedeta recunoaște că Virgil este bărbatul pe care l-a căutat toată viața, alături de care și-a găsit liniștea și echilibrul.
„A fost foarte greu de cucerit pentru că îi era teamă să mai aibă încredere în oameni și asta am simțit din prima clipă, dar nu am simțit-o ca pe un efort pentru că formula în care ne aflăm astăzi demonstrează că a meritat orice", recunoaște bărbatul.
Virgil este un bărbat matur, atent, puternic, detalii care au cucerit-o pe vedetă încă de la primele întâlniri.

„Trăiesc o poveste de dragoste alături de un om minunat, atent, puternic, care mă face să mă simt în siguranță, mă face să râd și care mă completează perfect. Intre noi e o iubire sincera, necondiționată, un sentiment pur", a spus Adelina Pestritu.
Ulterior, cei doi s-au mutat împreună și totul a decurs de la sine.
Adelina și Virgil se înțeleg perfect, își împart treburile gospodărești, gătesc, fac curat împreună și nu ezită să își facă declarații de dragoste reciproc.
La sfârșitul anului 2017, Adelina a anunțat că este însărcinată, veste care l-a emoționat foarte tare pe Virgil, partenerul său de viață.
„N-am știut dacă să mă ocup de mine sau de el, să nu leșine! Ne doream foarte mult acest bebeluș și când am aflat, practic emoțiile ne-au copleșit. Nu știam ce să facem, ne-am panicat, a fost un amalgam de bucurie și panică și am zis: 'ok, acum ce facem?! Nu pot să vă descriu exact procesul, cum s-a intamplat să rămân însărcinată... Dar pot să vă spun că repede e atunci când considerăm noi că e repede", a  declarat Adelina.

Virgil spunea la acel moment că niciodată nu te consideri cu adevărat pregătit pentru un asemenea eveniment, dar lucrurile se învață din mers.
„Pregătit nu te simți niciodată. Sunt sigur că atunci când va veni pe lume vom învața tot ceea ce trebuie să facem. Nimeni nu se naște învățat sau pregătit. Într-adevăr este o perioadă mai sensibilă, dar noi ne-am dorit foarte mult un copil și atunci facem totul din plăcere și să pară mai ușor. Nimic nu este dificil în cazul nostru, pentru că trăim o iubire sinceră și tot ce facem este pentru că ne dorim. Nimic din ceea ce facem nu este forțat", își amintește Virgil.
Întrebat dacă își dorește să participe la naștere, bărbatul a răspuns:
„Nu iau această variantă în considerare pentru că mi-e teamă să nu mă ia leșinul. Este un moment de maximă fericire, însă nu cred că rezist să văd cum se desfășoară o operație sau o naștere normală. Prefer să aștept pe holurile maternității vestea că fiica noastră a venit pe lume."
Pe data de 3 august 2018 a venit pe lume fetița celor doi, Zenaida Maria, care a preluat mare parte din trăsăturile tatălui. Cei doi seamănă ca două picături de apă.
„A simțit pe parcurs că el este bărbatul ideal pentru a deveni tatăl copiilor săi. Cea mică le umple sufletele de bucurie. O răsfață, dar vor să o și responsabilizeze. Chiar dacă prietenii îi spun că Zenaida seamănă cu tatăl său nu e geloasă, nu o deranjează, considerând asta un lucru normal, că doar este tatăl ei. Consideră că alături de cea mică și Virgil, e fericită”, spuneau apropiații.

Citeste si:|| DESCOPERĂ|| Cine este soția lui Dan Negru

adelina pestritu sot

Citeste si: BOGDAN: Cine este și cu ce se ocupă soțul Adrianei Trandafir

Virgil Șteblea și Adelina Pestrițu s-au căsătorit în anul 2019 

Relația lor a evoluat și amândoi și-au dorit să devină soț și soție cu acte în regulă. Astfel, pe 3 iulie 2019, Virgil Șteblea și Adelina Pestrițu s-au căsătorit civil. Nunta a urmat pe 20 iulie 2019, într-un cadru de basm, cu mare fast, meniu deosebit și 300 de invitați.
Verighetele alese au fost unele speciale, din platină, bătute în diamante, realizate după gusturile mirilor.
„Ne-am dorit ca aceste verighete să fie unele speciale și făcute fix după sufletul nostru. Modelul este unul care înfrumusețează atât mâna unei femei, cât și a bărbatului, lucru destul de rar întâlnit la bijuteriile universale.
Am ținut să fie ambele identice. Atât eu cât și Virgil iubim bijuteriile cu pietre, astfel am decis ca inelele noastre de cununie să fie din platină și bătute în diamante”, a explicat Adelina Pestrițu.

Întrebat dacă își mai dorește încă un copil, Virgil a răspuns: „Eu da, să vedem dacă reușesc s-o conving pentru că întotdeauna pentru bărbați e mai ușor."


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este soția medicului Valeriu Gheorghiță

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

PORTRET MĂDĂLINA PAMFILE: Cine este , cu adevărat și ce profesie are concurenta de la Bravo ai stil! Celebrities

Cine este OTNIELA SANDU. "Am avut o copilărie fericită, în care am călătorit foarte mult şi am avut parte de evenimente interesante, care m-au ajutat să mă dezvolt...

Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
La ce este bun bicarbonatul de sodiu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri