Cine este soția medicului Valeriu Gheorghiță. „Fiecare avem în profesia noastră momente mai solicitante și momente poate mai puțin solicitante."

Cine este soția medicului Valeriu Gheorghiță
Cine este soția medicului Valeriu Gheorghiță. „Fiecare avem în profesia noastră momente mai solicitante și momente poate mai puțin solicitante."

Află cine este soția medicului Valeriu Gheorghiță, principalul coordonator al campaniei de vaccinare în România.

Valeriu Gheorghiță este medic, specialist în boli infecțioase, în cadrul „Spitalului Universitar Militar Central Carol Davila” din București. A devenit o figură extrem de cunoscută în România după ce a fost numit în funcția de coordonator al programului național de vaccinare împotriva COVID-19.

Valeriu Gheorghiță și-a cunoscut soția în facultate

Despre viața personală a acestuia se cunosc foarte puține lucruri. Valeriu Gheorghiță este căsătorit cu o fostă colegă de facultate și nu are copii.

Soția sa îl susține în toate activitățile pe care le desfășoară, oferindu-i din umbră tot sprijinul și echilibrul de care are nevoie.

„Fiecare avem în profesia noastră momente mai solicitante și momente poate mai puțin solicitante. Acum e un moment în care trebuie să investim și să ne implicăm foarte mult.

Sigur că ne transmitem gândurile bune: să avem grijă de noi, să ne întoarcem sănătoși și cumva ne-am resemnat că asta e situația și că e de datoria noastră să încercăm să gestionăm cât putem de bine lucrurile”,

povestea medicul Valeriu Gheorghiță despre relația cu soția sa pentru life.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Cine este Adrian Cuculis. "Nașul lui a venit pe ultima sută de metri, a avut o idee foarte bună, pentru că el realmente a înviat din morți."

Valeriu Gheorghiță soție

Citește și: Cine este doctorul Irinel Popescu. „Datoria este să salvezi oameni și să le redai sănătatea”

Valeriu Gheorghiță, secrete despre viața de familie

Soția medicului este o femeie elegantă, discretă și foarte înțelegătoare în ceea ce privește noile responsabilități ale soțului său. Cei doi formează o pereche echilibrată, susținându-se reciproc în perioadele solicitante care intervin ca urmare a profesiei de medic

„Seara se termină foarte târziu pentru că nu pot să mă deconectez cu totul când ajung acasă. În continuare sunt în legătură cu colegi sau șefi de-ai mei, legat de organizare, legat de situațiile care se ivesc pe parcursul zilei, de decizii privind anumiți pacienți.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Valeriu Gheorghiță

Sunt conectat la realitatea de zi cu zi, lăsând la o parte faptul că încerc să fiu update cu informațiile care apar, iar asta înseamnă foarte mult timp consumat care, cred eu, până la urmă va fi de folos. Și cred că așa ar trebui să se întâmple în momentul de față: fiecare avem în profesia noastră momente mai solicitante și momente poate mai puțin solicitante.

Acum e un moment în care trebuie să investim și să ne implicăm foarte mult”, a povestit Valeriu Gheorghiță, pentru life.ro.

Soția celebrului medic consideră că atmosfera din familie este foarte importantă,  de aceea încearcă să creeze o oază de liniște în casă.

„Mă simt mai bine venind acasă decât dacă aș sta izolat undeva. Simt că de aici îmi preiau energia și asta mă ajută să funcționez bine a doua zi.”

a povestit Valeriu Gheorghiță pentru life.ro.



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Rețeta de merdenele de casă a Roxanei Blenche: „Hai să facem o merdenea absolut delicioasă!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies