TOTUL despre cine este Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România 2021 | Focoasa brunetă a fost vedetă de televiziune!

Cine este Raluca Dumitru,  noua concurentă de la Survivor România 2021?
Cine este Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România 2021?

Raluca Dumitru noua concurentă intră în competiția Survivor România 2021, după ce a renunțat la televiziune în favoarea antreprenoriatului

Raluca Dumitru este noua concurentă a emisiunii Survivor România 2021. Aceasta a prezentat în trecut un matinal alături de Răzvan Botezatu și de câțiva ani s-a retras de pe micile ecrane pentru a-și continua activitatea de antreprenoriat și vlogging. Voluptuoasa Raluca intră cu mari speranțe în competiția fenomen.

În vârstă de 34 de ani, Raluca își dorește să nu dezamăgească publicul telespectator, dar nici pe familia ei.

Competiția Survivor România 2021 este o provocare și cu sigurața o să facă față tuturor traseelor de pe uscat, dar și pe cele ale Mării Caraibelor. Focoasa brunetă a absolvit Facultatea de Management Turistic și Comercial.

Cine este Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România 2021?
Cine este Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România 2021?[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Raluca Dumitru de la Survivor România. Vedeta adoră provocările și vrea să câștige Marele Premiu

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Cine este Raluca Dumitru de la Survivor România 2021?

Pentru că are planuri mari în ceea ce privește viitorul ei, în situația în care ea o să fie câștigătoarea Survivor România 2021, o să își poată cumpăra un apartament pe care îl dorește și o să investească și într-un bussines.

Câştigătorul Survivor România 2021 al sezonului 2 va pleca acasă cu o sumă fabuloasă în contul bancar.

Cu toate că emisiunea pentru supraviețuire mai are multe episoade de difuzat până la Marea Finală, concurenții știu că banii pe care îi pot obține în urma competiției le pot îndeplini niște dorințe arzătoare. Fie că este un concurent din echipa Faimoșilor sau a Războinicilor, învingătorul se întoarce în România cu o sumă de 250.000 lei.

Citeste si: Cine este Irisha de la Survivor România 2021. Finalista sezonul 5 Bravo, ai stil! luptă pentru supraviețuire în Dominicană

Cine este Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România 2021?
Raluca Dumitru[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Raluca Dumitru, cearta apriga cu Sebastian Chitosca! "Asta e felul meu de a fi! Vrei sa ma schimbi acum la 34 de ani?" De la ce anume a izbucnit conflictul?

Care este mare premiu al emisiunii Survivor România 2021?

În ediția de astăzi, Daniel Pavel o să facă un anunț suprinzător pentru membrii ambelor echipe: „Survivor România este o competiție și are surprize peste surprize.

Haideți să le primim pe noile coechipiere!” Rămâne de văzut în ediția emisiunii cum o să fie împărțite noile concurente ale show-ului difuzat de postul Kanal D.Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Cine este Irina Ceban/Irisha de la Survivor România. Cum a devenit faimoasă în România

Imagini IMPRESIONANTE cu Andreea Esca și mama ei, din tinerețe. Femeia care i-a dat viață vedetei era o ADEVĂRATĂ divă

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Apelul disperat făcut de Nicoleta Nucă: "A sărit nu știu cum de la etajul 2"

Pe cine a plăcut Irisha de la Survivor România:"Mie îmi plac blonzii!”

Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! „Mi s-a părut că se pune în fața mea să mă intimideze!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Rebecca

Edu.ro Subiecte Română Evaluare Națională 2024: Cum afli online subiectele și la ce oră se publică baremul de corectare pentru clasa a 8-a? - VIDEO


Cookies