Prietenul lui Răzvan Ciobanu: "Dacă voia să se sinucidă, nu..."


Alin Gălățescu, bun prieten și colaborator vechi al lui Răzvan Ciobanu, este convins că designerul nu a vrut să se sinucidă, așa cum s-a vehiculat.

Alin Gălățescu a fost invitat astăzi în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D pentru a vorbi despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Pe Alin și Răzvan îi leagă zeci de ani de prietenie, ani în care au și lucrat împreună.

Alin Gălățescu este convins că Răzvan Ciobanu nu a vrut să se sinucidă

Alin Gălățescu este convins că Răzvan Ciobanu a murit într-un accident, nicidecum că ar fi fost vorba despre sinucidere. "Dacă vrei să te sinucizi, nu te duci cu un 'tanc' (n.r. referindu-se la mașina pe care o conducea Răzvan Ciobanu în momentul accidentului, un vehicul considerat unul dintre cele mai sigure din lume). Șansele de reușită erau infime", a declarat Alin Gălățescu la Kanal D, la Teo Show.

Citeste si: Teo Trandafir și Bursucu, mesaje înduioșătoare despre moartea lui Răzvan Ciobanu - Ce au spus în direct

Citeste si: Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu, ridicat de la morgă! Primele imagini

Citeste si: Autopsia lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat! Ce au descoperit legiștii

Alin Gălățescu a povestit în direct cum l-a cunoscut pe Răzvan Ciobanu și cum au ajuns să colaboreze de-a lungul timpului. "Nu este o odă adusă lui Răzvan Ciobanu, sunt doar niște realități pe care am avut șansa să le trăiesc. (...) Vorbesc la prezent despre el. Pentru mine nu s-a schimbat deloc", a precizat criticul de modă în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Vezi video pe wowbiz.ro

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andreea Marin a povestit cum a învins depresia! "Am vrut să-mi iau viaţa" Declaraţii cutremurătoare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri