Prăjitura “Vis de cocos” - Ceva mai GUSTOS nu există


Prăjitura “Vis de cocos” - Ceva mai GUSTOS nu există

Atât vă spun: prăjitura Vis de cocos a fost lăudată şi făcută (în repetate rânduri!) chiar şi de oameni care nu prea sunt amatori de cocos, în general! Prăjitura Vis de cocos are tot ce vrei: aromă puternică, blat pufos şi crocant totodată, cremă care ţi se topeşte în gură, glazură ciocolătoasă mătăsoasă. Uşoară, spectaculos de bună, extrem de aspectuoasă şi, cel mai important lucru… de casă! Să facem o tavă mare de “Vis de cocos”, împreună!

Mod De Preparare

Se preîncălzeşte cuptorul la 180 de grade Celsius şi se tapetează o tavă cu hârtie de copt.

Blatul

Bate albuşurile cu zahărul  spumă tare, adăugând pe rând câte o lingură de apă clocotită şi cele două linguri de zeamă de lămâie. Bate încontinuu 2-3 minute. Apoi încorporează, încet şi cu mişcări largi, nuca de cocos, făina şi zahărul vanilat. Întinde aluatul rezultat uniform în tavă. Dă-l la copt la foc potrivit  cam 20-25 de minute. Dacă ai cuptor electric bagă-l la 180 de grade, în jur de 45 de minute.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Reţeta pentru Tort Egiptean, despre care mulţi spun că este cel mai bun Tort din lume

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Tort KRANTZ că la cofetărie – reţeta e uşoară, iar ai tăi se vor bate pe ultima felie

Salată de ardei iute cu ceapă - PERFECTĂ la orice friptură în zilele friguroase

AŞA se fac cele mai bune negrese! Gustul e divin, iar reţeta e super simplă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Răzvan Fodor. "Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri