Prajitura "Venetia", cu blat de cocos si crema delicioasa de vanilie. Perfecta pentru masa de Paste


Prajitura

Aceasta prajitura este simplu de preparat, din ingrediente usoare si ieftine.

Intr-un bol mixati 5 albusuri, pana obtineti o spuma pufoasa, apoi incorporati 150 g. zahar si mixati, pana capata consistenta unei bezele. Adaugati faina crenuta, praful de copt, fulgii de nuca de cocos si amestecati atent cu ajutorul unei spatule.

Puneti compozitia obtinuta intr-o tava (dimensiunile 30 x 20 cm) tapetata cu hartie de copt si dati-o in cuptorul preincalzit la temperatura de 180°C, timp de 10-15 minute.

Intr-un bol mixati 5 albusuri, pana obtineti o spuma pufoasa, apoi incorporati 150 g. zahar si mixati, pana capata consistenta unei bezele.

Adaugati faina cernuta, praful de copt, cacao, miezul de nuca macinat si amestecati atent cu ajutorul unei spatule.

Puneti compozitia obtinuta intr-o tava (dimensiunile 30 x 20 cm) tapetata cu hartie de copt si dati-o in cuptorul preincalzit la temperatura de 180°C, timp de 10-15 minute.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Prajitura "Noaptea de Paste"! Un desert special de sarbatoare

Veste BOMBĂ! Anca Serea este ÎNSĂRCINATĂ pentru a 7-a oară! Avem imaginile momentului

Prajitura cu mere dupa reteta bunicii. Reteta de care te vei indragosti pe loc

Adelina Pestritu, cea mai sexy graviduta, si-a facut o pofta...delicioasa. Si-a pregatit o prajitura Pavlova, iar aici gasiti reteta

Prajitura Negresa: desert facut numai din doua ingrediente

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 12 mai 2021. O zodie adoptă un regim sănătos de viață!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri