Prăjitura “REGINA TOAMNEI”, un desert pe care îl vei adora! Nu te vei opri până nu vei mânca şi ultima bucată

Prăjitura “REGINA TOAMNEI”, un desert pe care îl vei adora! Nu te vei opri până nu vei mânca şi ultima bucată
Prăjitura “REGINA TOAMNEI”, un desert pe care îl vei adora! Nu te vei opri până nu vei mânca şi ultima bucată

MOD DE PREPARARE

1. Se spală perele, se curăţă de coajă şi de sâmburi şi se taie felii foarte subţiri. Se presară zahăr vanilat şi se lasă câteva minute. Se scot cireşele sau vişinele din congelator şi se lasă să se dezgheţe.

 

2. Se pune untul într-un bol şi se amestecă cu zahărul şi zahărul vanilat. Se mixează bine până se obţine o cremă. Se adaugă ouăle pe rând, amestecându-se continuu iar, la sfârşit, se adaugă făina cernută şi un praf de sare.

 

3. Se tapetează o tavă cu unt şi cu făină şi se potriveşte cuptorul la foc mijlociu.

 

4. Se toarnă compoziţia în tava tapetată, se întinde uniform, se aranjează feliile de pere în aşa fel încât să arate ca nişte petale, se pun cireşele sau vişinele printre ele şi se presară fulgii de migdale.

După ce s-a copt, se serveşte pudrată cu zahăr.

 

Sursa: Unica.ro



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Ellie White, la un pas de tragedie. “A căzut în piscină şi nu mai putea ieşi la suprafaţă!”

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea: “Asta e nouă”

Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele.ro pe FASHION, ne învaţă cum să ne îmbrăcăm, atunci când suntem invitate la o nuntă. Idei pentru o ţinută de senzaţie

Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon Casa iubirii, invitat special la petrecerea Lenuței! „Mi-a fost dor de tine!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies