Ellie White, la un pas de tragedie. “A căzut în piscină şi nu mai putea ieşi la suprafaţă!”

Ellie White, la un pas de tragedie. “A căzut în piscină şi nu mai putea ieşi la suprafaţă!”
Ellie White, la un pas de tragedie. “A căzut în piscină şi nu mai putea ieşi la suprafaţă!”

Ellie White a trăit o experienţă traumatizantă în urmă cu ceva timp, care a făcut-o să fie mult mai precaută atunci când îşi lasă copii la joacă şi, mai mult, să refuze să locuiască în case cu piscină.

 

Totul a pornit de la un incident înspăimântător în care a fost implicat băiatul ei, Mihăiţă, acum în vârstă de aproape 6 ani. Acesta a fost la un pas să se înece după ce a alunecat şi a căzut în piscina unor vecini.

Nu doar că micuţul nu ştia să înoate bine, dar apa în care a căzut era acoperită cu folii de protecţie, astfel încât i-a fost aproape imposibil să iasă la suprafaţă iar părinţii lui să îl scoată la timp timp apă. Din fericire, Mihăiţă a fost salvat, dar mama lui a rămas cu o amintire traumatizantă. Artista spune acum că, deşi Mihăiţă a învăţat să înoate între timp, ea nu este de acord să îşi construiască o piscină în curtea casei.

 

“Eu nu mă panichez prea uşor, reuşesc să îmi păstrez cât de cât calmul în orice situaţie s-ar ivi. A fost însă o întâmplare care a lăsat urme adânci în memoria mea, când Mihăiţă a căzut în piscina unor vecini şi era să se inece. Era toamnă, piscina era acoperită cu niste folii care se dădeau la o parte, iar el se juca în jurul ei.

L-am avertizat să nu ma stea pe margine fiindcă putea să cadă în piscină, dar nu m-a ascultat şi a căzut. Dacă nu aş fi fost pe fază, lângă el, foliile de deasupra piscinei s-ar fi tras la loc iar el nu mai avea cum să mai iasă la suprafaţă.  Din fericire ne aflam în apropiere şi am reuşit să îl salvăm. Însă am tras o sperietură îngrozitoare. M-am panicat şi am rămas cumva cu o traumă.
Mihăiţă a învăţat între timp să înoate bine şi să înţeleagă unde se află pericolul şi cum să se ferească de nenorociri. Eu încă mai am teamă de piscine şi nu vreau să construim una în curtea casei”, povesteşte Ellie White.

 

Ellie White are la activ o carieră muzicală de 15 ani, fiind, înainte de a-şi lansa cariera solo, solista trupei fenomen DJ Project.

Artista a lansat hituri precum Privirea Ta, Nu te mai caut, Power of Love, Sete de Noi, şi a fost premiată cu trofee precum New Entry Top Hit, Best Female, Best New Act Romanian Music Awards, Best Romanian Song, Best Comeback, Girls Top Hit, Best Star, precum şi prestigiosul Best Romanian Act, alături de DJ Project, la MTV Europe Music Awards. Artista are doi copii, un băiat, Mihai, în vârstă de 6 ani, şi o fată, Maria Alexis, de 3 ani.



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Kanal D, pe podiumul audienţelor cu „Exatlon”, sâmbătă şi duminică. Aseară, emisiunea a clasat staţia pe primul loc în preferinţele românilor, cu peste 1.7 milioane de fani din întreaga ţară

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies