Prajitura "Betivana" cu vin rosu si crema de vanilie si rom! Perfecta pentru zilele de toamna!


Daca vrei sa gusti o prajitura cu adevarat speciala, incearca Prajitura "Betivana".

Ingrediente
 
Blat:

 
6 ouă
150 g zahăr pudra
6 linguri vin roşu
5 linguri cacao
70 g făină
un praf de copt
 
Cremă:

 
6 gălbenuşuri
1 plic zahăr vaniliat
1 linguriţă esenţa de rom
2 linguri făină
300 ml lapte
250 g unt
200 g zahăr pudra
 
Bezea:
 
6 albuşuri
300 g zahăr pudra
 
Sirop:
 
50 ml apa sau vin roşu
1 lingură esenţa de rom
50 g zahăr
 
Decor:
 
cacao sau ciocolată rasă
 
Cum se prepară blatul

Separă albuşurile de gălbenuşuri.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simina de la Puterea dragostei a născut în secret? Ce îi anunța pe fani în urmă cu câteva luni

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri