Povestea sinistră a Leonardei, criminala în serie care şi-a gătit victimele: "Carnea ei era dulce şi bună în prăjituri"


Dacă Leonarda Cianciulli nu ar fi fost atât de influenţată de superstiţii, blesteme şi ghicitoare, destinul ei ar fi fost, probabil, altul. Dar aşa, a rămas în istorie drept una dintre cele mai infame criminale.

Leonarda Cianciulli s-a născut în 1894 şi avut o viaţă plină de încercări. Viaţa ei a luat o turnură nefastă încă din adolescenţă, când a încercat de două ori să se sinucidă.

În 1917, s-a căsătorit cu un funcţionar. Părinţii ei nu au fost de acord cu căsătoria, crezând că fiica lor merita un soţ mai respectabil.

Superstiţioasă din fire, Leonarda Cianciulli credea cu tărie că, atunci când s-a căsătorit, mama ei a blestemat-o să aibă parte de o viaţă nenorocită.

Iar viaţa lui Cianciulli de după căsătorie pare să susţină asta. La zece ani de la mariaj, în 1927, soţul ei a fost închis pentru fraudă. Trei ani mai târziu, casa în care locuia a fost distrusă de un cutremur.

Şi cum o nenorocire nu vine niciodată singură, 13 din cei 17 copii ai Leonardei Cianciulli au murit înainte de a împlini 10 ani. Speriată şi confuză, Leonarda Cianciulli a apelat la serviciile unei ghicitori, pentru a vedea ce-i mai poate rezerva destinul.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Povestea incredibila a femeii care traieste intr-o cusca de sticla de 13 ani. Nimeni nu are voie sa o atinga

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Femeia-vampir: Povestea reală a contesei Elisabeta, care făcea baie în sângele victimelor sale

Povestea incredibila a femeii care a scapat de pe Titanic si din alte doua naufragii celebre. Memoriile ei iti dau fiori

Povestea de dragoste care a emotionat pana la lacrimi o lume intreaga. De ce a fost in stare Larisa dupa accidentul grav al iubitului ei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Răzvan Fodor. "Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri