Povestea singurului imparat transsexual. Visa la o schimbare de sex, se prostitua in bordeluri si a primit cadou un sclav


Heliogabalus a fost unul dintre cei mai controversaţi împăraţi romani. Deşi a domnit puţin şi era doar un adolescent, şi-a scandalizat contemporanii şi a rămas ca singurul împărat din istorie care a ajuns să se prostitueze în bordeluri, îmbrăcat în femeie. Cadou de ziua lui a primit un sclav cu un penis uriaş. 

 

În secolul al III lea D. Hr, Imperiul Roman era doar o umbră a strălucirii sale de altădată. Uzurpatorii se perindau pe tronul imperatorilor cu ajutorul legiunilor, barbarii făceau prăpăd în provinciile de graniţă, corupţia măcina societatea romană. Domniile împăraţilor din această perioadă erau efemere, tulburi şi de rău augur pentru stabilitatea imperiului. Majoritatea sfârşeau violent, trădaţi de propriile legiuni sau ucişi în războaie civile.    

 

În această perioadă de decădere a Romei, ajunge împărat un copil de 13 ani, care va şoca întreaga societate romană, obişnuită de altfel cu excesele şi crimele unor împăraţi precum Tiberius sau Nero. Se numea Heliogabalus şi a fost singurul împărat roman care a ajuns să se prostitueze în bordeluri şi să se căsătorească oficial cu un alt bărbat. Istoria l-a consemnat ca unul dintre cei mai depravaţi lideri ai Imperiului Roman.   

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Cum arată acum Larisa Vasile de la Exatlon! A pozat în costum de baie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri