Povestea delfinului care s-a sinucis pentru o femeie. Ea il satisfacea sexual: "Se freca de picioarele mele si..."


Obsedaţi de LSD şi extratereştri, savanţii americani au organizat în anii ’60 unul dintre cele mai ciudate şi tulburătoare experimente din istorie. Delfinul Peter ar fi trebuit să înveţe să comunice cu oamenii în limba engleză. În schimb, a reuşit să se îndrăgostească de o femeie. Când experimentul s-a terminat, delfinul s-a sinucis.

Atunci când tânărul cercetător Carl Sagan a vizitat laboratorul „Punctul Delfinilor”, în 1964, cel mai probabil nu şi-a dat seama ce turnură oribilă vor lua evenimentele.

Carl Sagan făcea parte dintr-o organizaţie secretă numită Ordinul Delfinului, care – în pofida numelui – avea de-a face cu căutarea inteligenţei extraterestre. Din grup făcea parte şi excentricul neurolog John Lilly.

După ce a citit cartea lui Lilly, Drake a făcut imediat paralele între cercetările acestuia şi propriile sale studii. Drake l-a ajutat pe Lilly să obţină fonduri de la NASA şi de la alte entităţi guvernamentale pentru a-şi realiza visul: o punte de comunicare între oameni şi delfini.

Lilly a construit apoi un laborator cu spaţii de locuit la etaj şi un bazin pentru delfini la parter. Încadrat perfect în peisajul superb din Caraibe, şi-a denumit clădirea „Punctul Delfinilor”.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! "Simţeam că îmbătrâneam"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri