Povestea delfinului care s-a sinucis pentru o femeie. Ea il satisfacea sexual: "Se freca de picioarele mele si..."


Obsedaţi de LSD şi extratereştri, savanţii americani au organizat în anii ’60 unul dintre cele mai ciudate şi tulburătoare experimente din istorie. Delfinul Peter ar fi trebuit să înveţe să comunice cu oamenii în limba engleză. În schimb, a reuşit să se îndrăgostească de o femeie. Când experimentul s-a terminat, delfinul s-a sinucis.

Atunci când tânărul cercetător Carl Sagan a vizitat laboratorul „Punctul Delfinilor”, în 1964, cel mai probabil nu şi-a dat seama ce turnură oribilă vor lua evenimentele.

Carl Sagan făcea parte dintr-o organizaţie secretă numită Ordinul Delfinului, care – în pofida numelui – avea de-a face cu căutarea inteligenţei extraterestre. Din grup făcea parte şi excentricul neurolog John Lilly.

După ce a citit cartea lui Lilly, Drake a făcut imediat paralele între cercetările acestuia şi propriile sale studii. Drake l-a ajutat pe Lilly să obţină fonduri de la NASA şi de la alte entităţi guvernamentale pentru a-şi realiza visul: o punte de comunicare între oameni şi delfini.

Lilly a construit apoi un laborator cu spaţii de locuit la etaj şi un bazin pentru delfini la parter. Încadrat perfect în peisajul superb din Caraibe, şi-a denumit clădirea „Punctul Delfinilor”.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Povestea sinistră a Leonardei, criminala în serie care şi-a gătit victimele: "Carnea ei era dulce şi bună în prăjituri"

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Povestea incredibila a femeii care traieste intr-o cusca de sticla de 13 ani. Nimeni nu are voie sa o atinga

Femeia-vampir: Povestea reală a contesei Elisabeta, care făcea baie în sângele victimelor sale

Povestea incredibila a femeii care a scapat de pe Titanic si din alte doua naufragii celebre. Memoriile ei iti dau fiori

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Istoria croissantului. S-a inventat în formă de semilună, pentru a simboliza turcii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri