POVESTE ADEVĂRATĂ. "Tata şi-a lăsat prietenii din gaşcă să mă violeze şi să mă bată"


„Tata și-a lăsat prietenii din gașca lui să mă violeze și să mă bată în diverse camere de hotel”, așa își începe povestea șocantă o tânără.

 

Shoko Tendo încă mai are cicatrici, după cumplitele experiențe, scrie antena3.ro. Tatăl ei, Hiroyasu Tendo, a fost membru al celebrei găști din Japonia, Yakuza.

Fata a fost timp de cinci ani sclavă sexuală pentru tatăl său, înainte de a reuși să scape.

Soțiile și fetele membrilor găștii aveau un statut atât de mic încât adeasea erau folosite ca prostituate.

Citeste si: Soţul a dus-o într-un club de swingeri şi a doua zi a avut parte de un ŞOC: "Am făcut sex în toate poziţiile. A doua zi am fost sunată de..."

Shoko Tendo a scris chiar și o carte de memorii despre această experiență, susținând că era atât de brutal violată și bătută încât rămânea leșinată în camere. Drept urmare, din acest motiv a devenit depedentă de droguri, cu care gangsterii o „hrăneau" adesea.

În plus, aceasta povestește că a avut oase rupte, dar și timpanul perforat.

„De câte ori întâlneam un nou bărbat, mă gândeam că va fi diferit. De câte ori plângeau și îmi cereau iertare, îi iertam. Nu am învățat niciodată".

Ajunsă acum la 50 de ani, Shoko a făcut operație estetică pentru a își acoperi cicatricile, însă încă mai are răni psihice și emoționale, scrie The Sun.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Theodor Paleologu, despre alimentaţie: "Este rezonabil chiar să exagerăm" Interviurile Ancăi Bejan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri