PORTRET RALUCA DUMITRU: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai stil! Celebrities

cine este iubitul ralucai dumitru
PORTRET RALUCA DUMITRU: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai stil! Celebrities

Descoperă biografia Ralucai Dumitru, fosta asistentă tv și concurentă la Survivor România

Raluca Dumitru este o fostă asistentă tv şi concurentă a emisiunii Survivor România 2021. În trecut a prezentat matinalul alături de Răzvan Botezatu. În urma retragerii din televiziune, Raluca s-a dedicat activităţii de antreprenoriat şi conţinutului de vlogging. În vârstă de 34 de ani, Raluca a sperat ca odată cu intrarea în competiţia Survivor ar putea avea şansa de a castiga marele premiu. Fiind o fire ambiţioasă, focoasa bruneta a absolvit Facultatea de Management Turistic și Comercial. 

Cine este Raluca Dumitru şi cum a arătat copilăria ei

Vârstă: 34 de ani

Înălțime: 1,70 metri

Greutate: 50 kilograme

Raluca Dumitru s-a născut pe 16 noiembrie 1986, în București și este zodia Scorpion.

cine este raluca dumitru
Raluca Dumitru si parintii ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Puţin sunt cei care ştiu că Raluca Dumitru a crescut în casa bunicilor săi din judeţul Iaşi, în satul Glodenii Gândului. De mic copil îşi petrecea vacantele  alături de fratele ei, în gospodăria bunicilor. Neastâmpărată de mică, Raluca îşi aduce aminte cu plăcere de verile petrecute pe câmp, la cosit, alături de bunicul, Dorin Burzdun.

„A fost un copil foarte obraznic, dar și foarte isteț.

Nu stătea o clipă, dar așa sunt copiii. Raluca mai are un frate mai mare, ea fiind cea mai mică și cea mai răsfățată. Mergeam cu amândoi la cosit și trebuiau să adune și ei buruiană, iar ea nu făcea nimic și aștepta ca Marius, fratele ei, să adune și fură de la el. Venea la mine și îmi spunea «Gata, eu am terminat. Hai să mergem acasă». Eu știam că minte, dar mi-a plăcut de ea că era foarte isteață.
Mereu făcea așa. Dacă voia ea să facă un lucru, îl făcea, dacă nu, nu. Dădea cu mătura prin curte, scutura covoare, făcea, doar dacă voia. Când era mică, ne spunea că vrea să se facă medic, procuror, polițistă. În fiecare zi voia altceva.”
, a declarat bunicul Ralucăi Dumitru.

Mereu a realizat multe năzbâtii şi totdată, o grămadă de amintiri bunicilor ei. Într-un interviu pentru BZI.ro

bunica Ralucăi a precizat „ Sunt foarte multe de povești despre Raluca. A făcut atât de multe, încât dacă stăm să ni le amintim pe toate am putea scrie și o carte cu amintirile ei. Era mai rău ca un băiat. Nu puteai să ții pasul cu ea, umbla peste tot. Într-o zi, eram prin curte și o vedeam că tot stă prin bucătărie, intra, ieșea. Aveam ceva pe plită și când m-am dus acolo, văd că din gura sobii se vede coada la pisică.
A luat și a aruncat pisică pe foc. Am întrebat-o: "Raluca cine a băgat pisica în foc? Nu eu!" și a plecat. Nu a vrut să recunoască!

Raluca Dumitru
Raluca Dumitrusi bunicii ei [Sursa foto: Instagram]

Sunt atât de multe de povestit. Eram la o nuntă aici în sat, ea era foarte mică și, în timpul nopții, a luat o bucată de lemn și a început să-i bată pe toți, că vrea să rămână doar ea și mârâi la nuntă.

A avut o copilărie foarte frumoasă aici, la noi, și cred că de asta se mai întoarce de fiecare dată când are timp. O iubim foarte mult. Ne e foarte dor de toți. Avem 7 nepoți și 3 copii și toți au plecat, dar când ne întâlnim suntem o familie mare și frumoasă.”, a comentat bunica Ralucai Dumitru.

Citește și: Nona, mesaj cu subînțeles pentru Patrick: „Te-aș iubi!” Fanii o vor din nou în Casa iubirii- kanald.ro

Citește și: Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați- stirilekanald.ro

Cine este iubitul Ralucai Dumitru şi cu ce se ocupă 

Raluca Dumitru biografie
Raluca Dumitru la Survivor România 2021 [Sursa foto: Instagram]

Raluca Dumitru are o relație cu un prosper om de afaceri, pe care doreşte să il ţină departe de lumina reflectoarelor. Cu puţin timp înainte de a intra în competiţia de supravieţuire de la Kanal D, Raluca preciza: „ Am avut o relație de un an și jumătate, eu sunt oricum foarte discretă cu viața mea sentimentală, îmi place să păstrez doar pentru mine viața mea sentimentală.”

Răzvan Botezatu, prieten bun al Ralucai dar şi fost coleg de platou, a mărturisit despre relaţia acesteia: „ Raluca are un iubit, acum, de vreo 2 luni și a dat uitării ce i-a despărțit după un an și jumătate. Tot nu vrea să îl arate în public, nu este persoană publică, tot discreți vor rămâne, dar ea este mai fericită că niciodată. ”, declara Răzvan Botezatu.

Raluca Dumitru îşi trăieşte povestea de dragoste de ochii presei şi mereu încearcă sa nu îi dea motive iubitului pentru a fi gelos. Partenerul ei de viaţă o lasa să îşi vadă de viaţa ei din lumina reflectoarelor, în timp ce el îşi vede de afacerile pe care le deţine.

Raluca Dumitru este noua concurentă de la Bravo ai stil! Celebrities 

„Pentru mine Bravo ai Stil! Celebrities este o competiție în care mi-am dorit să particip în primul rând pentru că este despre fashion, ceea ce mie îmi place enorm. Mereu am fost pasionată de modă și mereu le-am ajutat pe prietenele mele să se îmbrace. Sunt pregătită din toate punctele de vedere pentru această competiție, mă consider o concurentă cu un potențial mare, sigură pe mine, ambițioasă, puternică și mă văd în finala Bravo ai Stil! Celebrities. Îmi doresc să învăț foarte multe despre fashion și stil din această experiență”, a precizat Raluca Dumitru. Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Cine este și ce profesie are Ioana Filimon. „Primii trei ani din viața mea i-am petrecut la sat, apoi m-am mutat la Timișoara."

Monica Gabor, MESAJ INCREDIBIL pentru Irina. Ce i-a transmis fiicei sale, după ce a văzut imaginile cu ea din România

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Noi detalii în cazul tragediaei de pe râul Natisone. Trupul lui Cristian, tânărul dispărut în Italia, ar fi fost găsit

DESCOPERA: Cine este Nicole Cherry. Biografie: data nasterii, cariera, cine este iubitul ei

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies