Pierderea virginităţii stârneşte cele mai multe curiozităţi printre adolescenţii români: ce alte întrebări au despre sex


Pierderea virginităţii, pilula de a doua zi sau riscul de apariţie a unei sarcini în lipsa unei metode sigure de protecţie sunt cele mai cerute sfaturi ale adolescenţilor atunci când vine vorba de viaţa sexuală.

Conform celui mai recent studiu în rândul adolescenţilor, 80% din aceştia consideră că educaţia sexuală este foarte necesară şi ar trebui predată în şcoli.

Pentru a-i încuraja să se informeze corect, în cadrul secţiunii „Întreabă medicul”, vizitatorii site-ului planificaneprevazutul.ro pot trimite în mod anonim întrebări unui medic specialist care le va răspunde personalizat şi într-un mod avizat.

Conform sursei citate, top 3 întrebări de sezon ale adolescenţilor se referă la pierderea virginităţii, pilula de a doua zi sau riscul de apariţie a unei sarcini în lipsa unei metode sigure de protecţie

Citeste si: Avea 12 ani, când un vecin a răpit-o și a obligat-o să se mărite cu el. „M-a abuzat de cel puțin 200 de ori. Mă lega de pat”. După 28 de ani, femeia a dat detalii șocante despre coșmarul de atunci

Astfel, incertitudinea clasată pe locul 1 este dacă pierderea virginităţii la băieţi este dureroasă. Aceştia din urmă sunt preocupaţi de ce înseamnă dezvirginarea în cazul lor, ce schimbări se produc la nivelul organismului şi ce metode de protecţie ar trebui să folosească.

Specialistul Planifică Neprevăzutul le transmite că nu există motive de îngrijorare, că fiecare persoană este diferită, iar experienţa primului contact sexual este unică.

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Misty, Ana Pîrvulescu și Ioana Ginghină s-au răsfățat la o clinică de înfrumusețare! Ce proceduri și-au făcut vedetele – Foto!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri