Peste 30 de designeri romani si straini la Bucharest Fashion Week! Iata ce te asteapta!


Peste 30 de designeri romani si straini la Bucharest Fashion Week! Iata ce te asteapta!

La cea de-a XXII-a editie a Bucharest Fashion Week vor fi peste 30 de designeri romani si straini.

Acestia isi vor prezenta cele mai noi creatii in cadrul celui mai grandios festival de moda din Romania, care va avea loc in perioada 1-6 decembrie 2014, la Ambasad’Or Events, Otopeni.

I n cadrul edi t iei din acest an a Bucharest Fashion Week, creatori de mod a din Italia, Republica Moldova, Spania, Serbia, Polonia, Bulgaria, Malta, Ungaria is i vor prezenta colec t iile de prim a var a – var a

2015. I n acela s i timp, branduri s i designeri cunoscu t i precum La Perla, Guess, Antony Morato, Janiko sau Fran Rivera Alpa Costura vor oferi publicului un show unic. De hairstyling-ul modelelor se va ocupa Geta Marin,  iar partea de make-up va fi asigurata de Cotimanis Show.

Saptamana Modei la Bucuresti va prezenta publicului colectiile unor designeri precum George Hojbot a, Mineli, Andreea Dogaru, Nikita Rinadi, BSB, Ana Radu, Nausica Mode, Geanina Olaru, Ana Style, Maria

Simion, Cristiana Maria Purdescu, Hardcore Fashion by Lauren t iu Dobre, Laura Olteanu, Ana Radu, DiVero by Natalia P i nzaru, Il lupo loco, Georgette, Ioana Voicu, Mexton, Atelierele Ilbah, dar s i crea t ii ale studen t i lor de la Facult at il e de Mod a, Art a s i Design Vestimentar din
Bucure
s ti, Cluj s i Timi s oara.

Evenimente speciale la Bucharest Fashion Week

Ca in fiecare an, in cadrul Bucharest Fashion Week vor avea loc si o serie de evenimente speciale, care fac parte din traditia festivalului.

Miss Romania este etalonul concursurilor de frumusete din Romania si se desfasoara anual in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week.

Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de gen.

Top Model Romania este cel mai important concurs dedicat manechinelor din Romania. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din tara noastra au sansa de a fi prezentate principalelor agentii de modeling din lume.

Aflat la cea de a XVIII-a editie, Gala Fotbalului Romanesc este evenimentul in cadrul caruia sunt premiate performantele sportivilor si specialistilor de pe bancile tehnice ale celor mai mari cluburi de fotbal romanesti.

Nu in ultimul rand, la Bucharest Fashion Week are loc in fiecare an si Romanian Fashion Awards. Aici sunt premiati designerii si specialistii din industria modei romanesti, dar si vedetele si jurnalistii din presa de specialitate care s-au facut remarcati prin alegerile vestimentare.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: 25 Idei de provocări nebune pentru petreceri și ieșirile cu gașca

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

TIBI CLENCI: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

CLAUDIA PUICAN: Cine este și cu ce se ocupă, iubita lui Armin Nicoară

ARMIN NICOARĂ: Cine este cu ce se ocupă și ce vârstă celebrul saxofonist. Biografie: copilărie, carieră, boală, cine este iubita lui

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cât timp fierb macaroanele

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri