Perversu de pe Târgu Ocna, unul dintre oamenii de încredere ai lui Jador, a reacționat după scandalul de la Survivor! „Vorbește prost, dar nu zice din suflet! Zanni e un…”


Perversu de pe Târgu Ocna, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Jador, a vorbit despre scandalurile în care a fost implicat artistul la Survivor România.


In articol:

Este binecunoscut faptul că Jador și Perversu de pe Târgu Ocna au o relație strânsă de prietenie, acesta însoțindu-l pe cântăreț la toate concertele, ajungând astfel să îl cunoască foarte bine pe Faimosul de la Survivor.

Văzând conflictele care au năvălit peste Jador în show-ul Survivor România, Perversu de pe Târgu Ocna a reacționat, motivând comportamentul pentru care Jador a fost pus la zid de colegii săi.

„A intrat Jador cu ăștia în ceartă. Au început ăștia să se ia de el, frate! S-a luat Culiță... Nu mai zic nimic, asta e... Dar hai să vă spun ceva: nu cred că-l dă afară pe Jador pentru că are foarte mulți lângă el. Eu v-am mai zis cum e Jador... Jador acum vorbește urât, acum înjură, după aia își cere scuze. Așa e el ca om.

În comparație cu mai multe persoane, îl cunosc mai bine și știu cum e el ca om. Dar nu zice din suflet, nu... Asta e, îți asumi. Să vedem acum, ce-o face până la sfârșit!”, a povestit  Perversu într-un live pe Youtube.

Perversu de pe Târgu Ocna despre jador

Citeste si: Cine este Szidonia Szasz, noua concurentă de la Survivor România? Detalii neștiute despre Războinică

Perversu de pe Târgu Ocna: Zanni e șerpișor!”

Eu țin cu Jador, și dacă e greșit și dacă nu e greșit, pentru că e prietenul meu și... v-am zis de multe ori, el vorbește prost, frate... Nu știu de ce face chestia asta! Nu cred că-i face bine nici lui Jador să se certe, cel mai bine să tacă și să facă.

Asta ar fi cel mai bine pentru el. Doar că e urât când vin așa mulți și...(...) Văd că Zanni e șerpișor din ăla dar nu știu de ce...

Perversu de pe Târgu Ocna despre jador

Citeste si: Atingeri "interzise" între Jador și Roxana Ghiță la Survivor România! Cântărețul a pus mâna...unde nu trebuia

Culiță, în comparație cu ”ăștialalți”, îl cunoaște pe Jador și ar trebui să-i tempereze pe ceilalți.

Pentru că el știe cum e Jador. Dar, până la urmă, orice om are nervii lui. Ăsta (Jador) vorbește prost dar Culiță îl cunoaște mai bine, frate. De Jador, doar gura e de el. Că zice el: ”vă fac”, nu, e doar gura, credeți-mă. El e un om bun, corect”, a mai spus Perversu.

 


Abonează-te pe

Citește și:

7 măşti pentru ten uscat. Le poți prepara la tine acasă!

Victor Socaciu, în stare GRAVĂ! Ce șanse de supraviețuire îi dau medicii

Top 3 tipuri de make-up care te ajută să arăți bine în orice situație!

Liber la vacanțe în Grecia din 16 aprilie! Ce reguli trebuie respectate?

Sorin Pușcașu, atac dur la adresa lui Albert Oprea de la Survivor România 2021: "Putem promite multe"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

5 alimente pentru hidratarea tenului! Obține un ten curat și luminos în mod natural!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri