Persoanele nevaccinate nu mai pot călători cu trenul sau cu avionul nici măcar cu test negativ! Țara care a implementat acestă regulă


Noi restricţii pentru persoanele care nu s-au vaccinat împotriva COVID-19! Nu vor mai putea folosi nici mijloacele de transport în comun!


In articol:

Persoanele care nu au schema completă de vaccinare împotriva SARS-Cov-2 nu vor mai avea acces în restaurante, avioane sau în mijloacele de transport în comun, nici măcar dacă prezintă un test negativ! Noile restricții au fost stabilite de către Senatul Franței și vizează toți cetățenii care nu au nici până la acest moment certificat verde.

Citeste si: Ministrul Educației, un nou anunț despre închiderea școlilor! În ce condiții vor trece elevii la cursuri online

Noi restricţii pentru persoanele nevaccinate!

Noi restricţii pentru persoanele nevaccinate!

[Sursa foto: PixaBay]

Persoanele nevaccinate nu mai pot călători cu trenul sau cu avionul

Valul cinci al pandemiei reprezintă, pentru autoritășile din întreaga lume, un mare motiv de îngrijorare, astfel că foarte multe țări au implementat deja noi restricții pentru prevenirea infectării în masă.

În Franța, aceste măsuri propuse de guvern au declanșat mai multe proteste, mai ales după ce preşedintelui Emmanuel Macron a declarat că vrea să-i „scoată din sărite” pe cei care încă nu s-au vaccinat anti-COVID. 

De asemenea, Senatul Franței a aprobat noile restricţii şi introducerea paşaportului de vaccinare cu 249 de voturi pentru şi 63 împotrivă. Mai mult decât atât, se pare că Legislaţia fusese deja aprobată de Adunarea Naţională în cursul acestei luni.

Astfel, persoanele nevaccinate nu vor mai putea intra în restaurante, spaţii culturale, trenuri cu trasee foarte lungi şi curse aeriene, nici măcar dacă prezintă un test negativ. Până la acest moment, francezii aveau posibilitatea de a folosi mijloacele de transport în comun în condițiile în care prezentau un test negativ Covid-19.

Citeste si: Atenție, români! Medicul Virgil Musta anunță valul cinci al pandemiei: „25.000 de cazuri este varianta optimistă!”

Noi restricţii pentru persoanele nevaccinate!

Noi restricţii pentru persoanele nevaccinate!

[Sursa foto: PixaBay]

Când se vor aplica noile restricții pentru cei nevaccinați?

Noile restricții se vor aplica, potrivit ultimelor informații transmise de Senatul Franței, în cazul în care numărul pacienţilor cu COVID-19 din spitale depăşeşte 10.000. În acest moment, sunt internaţi aproximativ 24.000 de bolnavi infectaţi cu coronavirus. 

Persoanele care au trecut prin boală vor fi eligibile pentru un paşaport de vaccinare, ce se aplică persoanelor de 18 ani şi peste.


Abonează-te pe

Citește și:

Se mai acordă șomajul tehnic în cazul valului 5 al pandemiei? Decizia Guvernului a venit chiar acum!

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Previziunile lui Bill Gates pentru 2022! Ce se întâmplă cu pandemia de coronavirus în noul an

Bill Gates, anunț îngrijorător despre tulpina Omicron! Miliardarul spune că urmează „cea mai gravă parte a pandemiei”

Foile de dafin: beneficii si proprietati

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cei mai doriti barbati ai horoscopului: zodii carora nu le poti rezista

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri