Previziunile lui Bill Gates pentru 2022! Ce se întâmplă cu pandemia de coronavirus în noul an


Miliardarul a publicat din nou o serie de afirmații despre ceea ce urmează să se întâmple în întreaga lume! Iată previziunile lui Bill Gates pentru 2022


In articol:

Previziunile lui Bill Gates nu au întârziat să apară nici anul acesta! Miliardarul a făcut o serie de afirmații în legătură cu ceea ce urmează să se întâmple în anul 2022, una dintre ele fiind așteptată de întreaga omenire. Este vorba despre pandemia de coronavirus, cea care durează deja de doi ani și care provocat mute schimbări la nivel mondial.

Citeste si: Bill Gates, anunț îngrijorător despre tulpina Omicron! Miliardarul spune că urmează „cea mai gravă parte a pandemiei”

Previziunile lui Bill Gates pentru 2022!

Previziunile lui Bill Gates pentru 2022!

[Sursa foto: PixaBay]

Previziunile lui Bill Gates pentru 2022! Ce schimbări ne așteaptă

Bill Gates este mai mult decât sigur că anul care tocmai a început va fi mult mai diferit decât 2021 și a anunțat public acest lucru.

Printre previziunile făcute de acesta, cinci la număr, se află și cea așteptată de întreaga planetă, mai exact predicția legată de evoluția situației cu pandemia de coronavirus. 

Cu toate că răspândirea rapidă a cazurilor de coronavirus l-a luat și pe el prin surpindere, după cum a menționat, Bill Gates se arată foarte încrezător în anul în care tocmai am trecut. Miliardarul speră ca finalul lui 2022 să fie mult mai bun decât cel al lui 2021. Iată

previziunile lui Bill Gates pentru 2022:

„Din cauza provocării variantei Delta şi piedicile întâmpinate de vaccinare, nu suntem atât de aproape de finalul pandemiei pe cât ne-am fi dorit. Nu am prevăzut că va apărea o variantă atât de transmisibilă şi am subestimat cât de greu vor fi de convins oamenii să se vaccineze şi să continue să folosească măşți.

Am totuși speranța, că finalul este în sfârșit la orizont.

Ar putea fi nechibzuit să fac încă o predicție, dar cred că faza acută a pandemiei se va apropia de final cândva în 2022″, este predicția lui Bill Gates.

Citeste si: Bill Gates, despre sfârșitul pandemiei de Covid-19: „Faza acută se va încheia”

Previziunile lui Bill Gates pentru 2022!

Previziunile lui Bill Gates pentru 2022!

[Sursa foto: PixaBay]

Află previziunile lui Bill Gates pentru 2022! Cum va evolua tehnologia

Întâlnirile virtuale avansate, cea de-a doua previziune a celebrului miliardar, se referă la faptul că foarte multe grile de imagini cu camere 2D vor trece direct la 3D.

„Prevăd că cele mai multe întâlniri virtuale vor trece de la grilele de imagini cu camere 2D – pe care eu le numesc modelul Hollywood Squares la metaverse, un spațiu 3D cu avatare digitale”, a spus Bill Gates.

Bill Gates prevede și mari modificări în domeniul medical. Se pare că în viitor vom putea beneficia de serviciile medicale de la distanță, fără măcar să ieșim din casă!

„Acum, când e timpul pentru controlul medical anual, probabil mergeți la cabinetul doctorului. Dar cum ar fi să ai în casă un dispozitiv care să-ți măsoare tensiunea de la distanță? Dacă doctorul va putea accesa datele pe care le colectează smart-watch-ul tău să vadă cum dormi, ce rată cardiacă ai?”, mai spune Bill Gates.

Miliardarul este de părere că persoanele care suferă de boala Alzheimer ar putea avea la dispoziție un tratament eficient. Se pare că primul test de sânge accesibil pentru această boală care face mii de victime anual să poată fi aprobat anul viitor.

„Au fost făcute progrese colosale în ultima perioadă şi sunt şanse decente ca primul test de sânge accesibil pentru Alzheimer să fie aprobat anul viitor. Va accelera progresul în cursa pentru găsirea unui tratament”, a mai preconizat Bill Gates.


Abonează-te pe

Citește și:

Bill Gates anunță o nouă pandemie! Va fi mult mai gravă decât Covid-19: „Avem nevoie de un nou mod de a face vaccinuri!”

Imagini în premieră! Ea este femeia care i-a răvășit inima lui Botezatu

Fiica lui Bill Gates se căsătorește! Unde va fi organizat marele eveniment

Bill Gates este de părere că următoarea pandemie va fi asemănătoare unui război: "Nu ne putem permite..."

Cât timp se fierb ghebele pentru zacuscă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am fost mereu asumată”. Monica Anghel, adevărul despre operațiile estetice. A apelat sau nu vedeta la medicii specialiști în frumusețe?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri