Bill Gates este de părere că următoarea pandemie va fi asemănătoare unui război: "Nu ne putem permite..."


Bill Gates crede că următoarea pandemie ar trebui să ne prindă pregătiți ca pentru război, pentru ca lumea să facă față cu brio. Ce spune multimiliardarul?


In articol:

Bill Gates susține că, pentru a evita ravagiile făcute de COVID-19, următoarea pandemie trebuie să ne prindă pregătiți ca pentru război.

Bill Gates, despre următoarea pandemie

Multimiliardarul este de părere că omenirea trebuie să se pregătească din timp pentru a evita o altă catastrofă similiară cu pandemia de COVID-19.

„Nu ne putem permite să fim prinşi din nou cu garda jos. Ameninţarea următoarei pandemii va rămâne întotdeauna deasupra capului nostru- cu excepţia cazului în care lumea ia măsuri pentru a o preveni", a scris Bill Gates.

Citeste si: Virgil Musta, adevărul despre efectele adverse ale vaccinului anticovid: „Sunt mai mari șansele să faci accident de mașină”

 Pentru a nu risca o nouă epidemie, „pregătirea pentru următoarea pandemie trebuie luată la fel de în serios ca ameninţarea războiului”.

bill gates declaratii urmatoarea pandemie
Bill Gates s-a vaccinat împotriva COVID-19[Sursa foto: Instagram Bill Gates]

„Oprirea următoarei pandemii va necesita cheltuirea a zeci de miliarde de dolari în investiţii în fiecare an, dar amintiţi-vă că costul pandemiei Covid-19 pentru întreaga lume este estimat la 28 trilioane de dolari. Lumea trebuie să cheltuiască miliarde pentru a economisi trilioane şi pentru a preveni milioane de decese. Cred că este cea mai bună, cea mai rentabilă poliţă de asigurare pe care şi-o poate permite lumea”, a mai spus Bill Gates.

Bill Gates crede că „cea mai mare parte a investiţiei trebuie să provină din ţările bogate, deoarece guvernele lor au cel mai mult de câştigat”. 

Citeste si: 4 simptome ale infectării cu virusul SARS-CoV-2 despre care nu am mai auzit până acum

Bill Gates declară că este nevoie de un „sistem global de alertă, de care nu dispunem azi la scară largă”, pentru ca epidemiile să fie detectate într-un timp cât mai scurt.

bill gates
Bill Gates și soția sa au lansat o scrisoare deschisă în legătură cu următoarea pandemie globală[Sursa foto: Instagram Bill Gates]

Multimiliardarul a vorbit deja despre pericolele care vin odată cu pandemiile, într-o conferință TED din 2015, dar și despre specialiștii care care trebuie să reacționeze imediat atunci când bolile infecțioase își fac apariția. 

În ultimii 20 de ani, Bill Gates a investit 4 miliarde de dolari pentru dezvoltarea vaccinurilor, dintre care 350 de milioane fiind necesari doar pentru vaccinul anti-COVID0-19.


Abonează-te pe

Citește și:

Bill Gates, despre conspirațiile de care este acuzat: „Va trebui să ne educăm..."

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Decizie de ultimă oră! Noua Zeelandă își închide granițele din cauza pandemiei de coronavirus!

Carmen Hara vorbește despre sfârșitul pandemiei. Ce spune celebra clarvăzătoare?

Virgil Musta, despre cei infectați după administrarea vaccinului anticoronavirus: ”Protocolul românesc recomandă să se prezinte pentru rapel la 28 de zile după izolare"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri