Bill Gates anunță o nouă pandemie! Va fi mult mai gravă decât Covid-19: „Avem nevoie de un nou mod de a face vaccinuri!”


Fondatorul Microsoft susține că următoarea pandemie va fi mult mai gravă decât cea de Covid-19!


In articol:

Celebrul om de afaceri, Bill Gates, a lansat un anunț îngrijorător! Acesta spune că următoarea pandemie va fi mult mai gravă decât cea de Covid-19, iar pentru a putea fi pregătiți este nevoie de un efort global de cercetare în valoare de zeci de miliarde de dolari.

Citeste si: Niculina Stoican, în lacrimi după moartea cântărețului Petrică Mîțu Stoian: „A avut probleme și a fost la un tratament...”

Bill Gates spune că următoarea pandemie va fi mai gravă decât Covid-19

Bill Gates spune că următoarea pandemie va fi mai gravă decât Covid-19

[Sursa foto: PixaBay]

Bill Gates anunță o nouă pandemie, mult mai gravă decât Covid-19 

Fondatorul Microsoft a declarat recent că omenirea va trece printr-o nouă pandemie, iar pentru a se pregăti mai bine este nevoie de o cercetare globală, în valoare de miliarde de dolari.

Astfel, pagubele economice cauzate de Covid-19 ar trebui să conducă spre finanțarea proiectelor menite să îmbunătățească vaccinurile, tratamentele și testele de diagnosticare necesare în limitarea răspândirii următorului virus.

„Știți, nu avem vaccinuri care să blocheze transmiterea (COVID-19). Avem vaccinuri care îți protejează sănătatea, dar reduc doar puțin transmiterea. Avem nevoie de un nou mod de a face vaccinuri”, a menționat Bill Gates într-o întâlnire cu fostul ministru britanic al Sănătății, Jeremy Hunt. 

Specialiștii în eficiența vaccinurilor care consiliază Comitetul Sage al Guvernului britanic sunt de părere vaccinare completă cu AstraZeneca-Oxford asigură o protecție de 65%, iar cu Pfizer-BioNtech de 75%. Mai mult decât atât, ambele duc la o evitare a spitalizării în proporție de 95%, însă chiar și așa imunitatea scade semnificativ în timp.

Citeste si: Beatrice Mahler vorbește despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Există o complicație post-Covid despre care se vorbeşte foarte puţin”

Bill Gates spune că următoarea pandemie va fi mai gravă decât Covid-19

Bill Gates spune că următoarea pandemie va fi mai gravă decât Covid-19

[Sursa foto: PixaBay]

Bill Gates: „Există epidemii cauzate în mod natural” 

Supravegherea pandemiei va fi efectuată de grupul de lucru de la OMS, cel care va organiza și ceea ce Gates a numit „jocuri cu germenii”, adică răspunsurile țărilor la evenimente care ar putea declanșa viitoarea criză, cum ar fi un bioterorist care declanșează variola în 10 aeroporturi. 

„Există epidemii cauzate în mod natural și epidemii cauzate de bioterorism care ar putea fi chiar mult mai rele decât ceea ce am experimentat astăzi. Și totuși, progresele în știința medicală ar trebui să ne ofere instrumente pe care, știți, le-am putea face mult mai bine. Așadar, aceasta ar fi o prioritate. Anul următor va trebui, însă, să facem alocări, inclusiv acest grup de lucru mondial privind pandemia”, a adăugat Gates, potrivit  The Guardian


Abonează-te pe

Citește și:

Noi eliminări în Gala Puterea dragostei! Cine a plecat din emisiune și cine a fost desemnat Favoritul săptămânii

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Raluca Dumitru, adevărul despre stiliștii lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities: „Te ajută niște...”

Alexandra de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre relația cu Ionuț Ghiță! Cum a reacționat când tânărul s-a afișat cu o altă femeie: „Uitați dovada...”

Despre funcționalitatea foliei pentru solarii dintr-un material agrotextil foarte rezistent

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri