Raluca Dumitru, adevărul despre stiliștii lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities: „Te ajută niște...”

Discuții aprise la „Bravo, ai stil!” pe tema stiliștilor!

Discuții aprise la „Bravo, ai stil!” pe tema stiliștilor!

Noi detalii ies la iveală în competiția de modă de la Kanal D! Ce a spus Raluca Dumitru despre ținutele purtate de Roxana Erdei.

Ruxi este cea mai bună concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar acest lucru a fost confirmat și de Maurice Munteanu, însă succesul vine și cu dezavantaje. Tânăra a cucerit inimile telespectatorilor cu personalitea ei și cu ținutele spectaculoase, dar colegele ei de platou au luat-o deja în vizor, iar de aici și până la un scandal a fost doar un pas.

Citeste si: Beatrice Mahler vorbește despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Există o complicație post-Covid despre care se vorbeşte foarte puţin”

Discuții aprise la „Bravo, ai stil!” pe tema stiliștilor!
Discuții aprise la „Bravo, ai stil!” pe tema stiliștilor![Sursa foto: Captură KANAL D]

Raluca Dumitru, adevărul despre stiliștii lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities

Se află de săptămâni bune în topul celor mai bune concurente din reality show-ul de fashion, iar acest lucru le face pe celelalte concurente să creadă că Ruxi are în spate pe cineva care o ajută. Cu toate că a mărturisit încă de la bun început că nu are niciun stilist și că se ocupa singura de ținutele pe care le face, colegele ei sunt de altă părere.

Citeste si: Vincenzo Castellano, noi dezvăluiri despre despărțirea de Antonia: „Persoanele potrivite la momentul nepotrivit”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Discuții aprise la „Bravo, ai stil!” pe tema stiliștilor!
Discuții aprise la „Bravo, ai stil!” pe tema stiliștilor![Sursa foto: Captură KANAL D]

Prima care i-a spus în față că este mai mult ca sigură că are stiliști a fost Mădălina Pamfile. Pe parcurs s-au strâns și mai multe concurente care spun că nu are cum să își facă pe cont propriu ținutele, astfel că a apărut un nou scandal în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Viviana Sposub, Madalina Pamfile și Raluca Dumitru o contrazic pe Ruxi și o acuză că are stiliști, deși acest lucru nu este interzis, după cum au specificat și jurații la începutul sezonului.

Citeste si: Anamaria Prodan, surprinsă în timp ce se săruta cu un bărbat influent din sport! La petrecerea din Dubai se afla și soția lui

Raluca Dumitru, adevărul despre stiliștii lui Ruxi
Raluca Dumitru, adevărul despre stiliștii lui Ruxi[Sursa foto: Captură KANAL D]

Madalina Pamfile: Nu cred că și le face ea singură.

Raluca Dumitru : Știu că te ajuta niste prieteni, colegi.

Ruxi: Ele trei s-au înțeles să mă cam ardă...Au informații proaste!

Viviana Sposub: Ea este o persoană foarte creativă, are și anumite cunoștinte în domeniu, însă cred că este și ajutată.

Cunoscând-o, văzând-o în anumite contexte, tot ce face ea aici nu este din căpșorul ei. Știu din alte surse care mă fac să cred că ești ajutata. Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Carmen de la Sălciua primește acuzații grave de la soția bărbatului cu care se iubește! Ce spune Bianca Corcheș: „M-a lăsat ca pe un gunoi”

TE CRUCEȘTI! Cum arătau vedetele înainte de operații. ASTA e adevărata lor față FOTO

Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale

"Se gândea ca să regizeze relația. Toate lucrurile au fost o minciună". Ies la iveală detalii uluitoare despre mariajul dintre Maria Constantin și Marcel Toader

Lino Golden și-a șters tatuajul cu Andra Ghinea? Ce a făcut artistul după ce blondina s-a fotografiat cu nou iubit: „Niște greșeli”

Sindy și Vlădaia, eliminate de la Insula de 1 milion! Strategia care le-a trimis direct acasă. Primele declarații: „Când te auto propui, riști să pleci acasă”

"Să plece!" Verdict crunt în gala fără eliminare din "Casa Iubirii". Antoni, Cosmin, Ștefania, în plin coșmar. "Nu știu ce să mai cred, vreau să fiu propus spre eliminare"


Cookies