Noi eliminări în Gala Puterea dragostei! Cine a plecat din emisiune și cine a fost desemnat Favoritul săptămânii

Noi eliminări în Gala Puterea dragostei!
Noi eliminări în Gala Puterea dragostei!

Prezentatoarea emisiunii matrimoniale, Cristina Mihaela, a anunțat Favoritul Săptămânii, dar și cine a părăsit casa dragostei!

Gala Puterea dragostei a venit cu surprize atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă, care așteaptă de fiecare dată cu sufletul la gură să afle cine este favoritul săptămânii, dar și cine va pleca înapoi acasă. Astfel, telespectatorii și-au votat concurenții pe care îi admira cel mai mult și pe care vor să îi vadă în continuare în show, analizând toate situațiile desfășurate în săptămâna ce s-a încheiat în casă iubirii. 

Citeste si: Alexandra de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre relația cu Ionuț Ghiță! Cum a reacționat când tânărul s-a afișat cu o altă femeie: „Uitați dovada...”

Noi eliminări în Gala Puterea dragostei!
Noi eliminări în Gala Puterea dragostei![Sursa foto: Captură KANAL D]

Noi eliminări în Gala Puterea dragostei!

Ca de fiecare dată, concurenții au fost nevoiți să facă nominalizări spre eliminare în secret, astfel că după ce și-au exprimat voturile, Ana și Mădălin au ajuns în pericol de eliminare și au așteptat cu mari emoții verdictul adus de prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela.

Pe de cealaltă parte, Radu și Antonia cuceresc în continuare sufletele telespectatorilor, dat fiind faptul că au fost desemnați cei mai votați concurenți în săptămâna trecută. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cu toate acestea, în cadrul Galei de duminică, 7 noiembrie 2021, nu a fost desemnat niciun Favorit al săptămânii, asta pentru că cecul de 1500 de euro a fost acordat în ediția de sâmbătă cuplului format din Simona și Vlad.

Citeste si: Vincenzo Castellano, noi dezvăluiri despre despărțirea de Antonia: „Persoanele potrivite la momentul nepotrivit”

Noi eliminări în Gala Puterea dragostei!
Noi eliminări în Gala Puterea dragostei![Sursa foto: Captură KANAL D]

Ulterior, Cristina Mihaela i-a invitat în față pe cei patru: Radu și Antonia pe de o parte și Ana și Mădălin, cei doi care se aflau în pericol de eliminare. Atât ei, cât și cei de acasă au așteptat cu mari emoții verdictul serii. 

Cristina Mihaela a citit mesajul din cutia Pandorei, cel în care de această dată se arăta faptul că în Gală publicul va decide cine va fi eliminat. Astfel, va pleca acasă cel sau cea care a primit cele mai puține voturi de susținere în această săptămâna. 

Iată că visul Larisei de a-și găsi marea dragoste în casa din Turcia s-a spulberat aici, dat fiind faptul că a primit cele mai puține voturi de la cei de acasă, fiind astfel eliminată.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Carmen de la Sălciua primește acuzații grave de la soția bărbatului cu care se iubește! Ce spune Bianca Corcheș: „M-a lăsat ca pe un gunoi”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Maurice Munteanu intervine în scandalul stiliștilor de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce a spus despre Ruxi: „Nu vreau să jignesc...”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies