Pensiile speciale au crescut cu 73% în ultimii șase ani! Anunțul făcut de Claudiu Năsui, fostul ministru al Economiei


Claudiu Năsiu, deputatul USR, a făcut anunțul chiar acum! Fostul ministru al Economiei declară că pensiile speciale au crescut cu 73%!


In articol:

Fostul ministrul al Economiei, deputatul USR Claudiu Năsui, a făcut o postare pe rețelele de socializare în care explică faptul că în ultimii șase ani pensiile speciale au crescut cu nu mai puțin de 73%, iar PSD și PNL nu au nicio intenție să le elimine. Mai mult decât atât, oficialul a informat că în cursul anului 2021 aceste venituri au crescut cu încă 8% față de cum erau în 2020.  

Citeste si: Anunț de ultimă oră pentru români! Pensiile cresc de la jumătatea aceastui an

Fostul ministrul al Economiei, deputatul USR Claudiu Năsui

Fostul ministrul al Economiei, deputatul USR Claudiu Năsui

[Sursa foto: Facebook]

Pensiile speciale au crescut cu 73% în ultimii șase ani!

Fostul ministru al Economiei în Guvernul Cîțu a explicat, pe contul lui oficial de Facebook, faptul că pensiile speciale sunt „creația PSD-PNL”, drept pentru care aceste două partide nici nu se gândesc la eliminarea lor.

De asemenea, oficialul a spus că acestea cresc de la an la an, dar chiar și așa PSD și PNL declară în continuare că nu au bani pentru reducerea impozitării muncii.

„O singură categorie de speciali a fost eliminată: parlamentarii. Deci se poate. Pur și simplu clasa politică alege să nu o facă.(...) Ce fac restul pensiilor speciale? Cresc în continuare bine mersi. Deși, înainte de alegeri, PSD-PNL clamau că vor elimina pensiile speciale de urgență, acum încep să le găsească justificări.

Ba că „nu sunt speciale”, ba că sunt „justificate”, ba că unii „au nevoie” de ele(!). Să înțeleagă toată lumea: pensiile speciale pot fi eliminate chiar de mâine. Însă ei promit că o vor face altcândva, în viitor. După următoare alegeri, probabil, să mintă iar lumea că vor să le taie. În realitate, sistemul pensiilor speciale e creația PSD-PNL și nu au nici cea mai mică intenție să-l elimine.

Dimpotrivă, tot ei susțin noi pensii speciale pentru primari și viceprimari", a scris Claudiu Năsui pe pagina lui de Facebook.

Citeste si: Vești bune pentru românii care locuiesc la bloc! Se dau bani de la stat pentru multe lucrări de renovare

Pensiile speciale au crescut cu 73% în ultimii șase ani!

Pensiile speciale au crescut cu 73% în ultimii șase ani!

[Sursa foto: PixaBay]

Claudiu Năsui: „Nu mai sunt bani să lase și românilor care muncesc”

Deputatul USR Claudiu Năsui a subliniat faptul că singura soluție pentru a scăpa din sărăcie ar fi reducerea impozitării muncii prin aplicarea cât mai rapidă a zero taxe pe salariul minim. 

„An de an, PSD-PNL au spus că nu se poate, pentru că <nu sunt bani>. De fapt, bani sunt. Dar sunt pentru a plăti miliarde în pensii speciale și pentru sinecurile la stat, care cresc an de an. Când mai auziți politicienii zicând că nu sunt bani pentru a ne scădea taxele și a ne lua mai puțin din muncă, uitați-vă cât din buzunarele lor și ale clientelei de partid sunt umplute din banii noștri. După ce achită polițele clientelei politice, sinecurile și mafia de partid, nu mai sunt bani să mai lase și românilor care îi muncesc. Acolo, într-adevăr, nu mai ajung banii", a mai scris fostul ministru al Economiei în Guvernul Cîțu


Abonează-te pe

Citește și:

Ministrul Economiei, anunț de ultimă oră! Au început preselecțiile pentru cei 500 milioane euro pentru dezvoltarea microelectronicii

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Este oficial! Românii ies la pensie mai devreme în 2022! Care este limita de vârstă pentru femei și pentru bărbați

Vești bune pentru pensionari! Ajutorul financiar din ianuarie nu afectează plafonul privind medicamentele compensate

,,Nu știu ce se întâmplă cu mine”. Ella pățește acest lucru de zile bune. Vedeta s-a confesat la internauți

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri