Pe 1 august te invitam la Europa FM – Live pe Plaja


Cei mai mari artisti ai momentului si cele mai difuzate hituri Europa FM se vor auzi pe uriasa plaja dintre Venus si Saturn.

Pe 1 august, incepand cu ora 19.30, Europa FM - Live pe Plaja isi propune sa-si depaseasca propriul record national de spectatori in aer liber cu un line up care reuneste cele mai de succes nume ale muzicii autohtone: Vunk, Vama, Loredana, Holograf, Voltaj si Smiley.

Cei mai mari artisti ai momentului si cele mai difuzate hituri Europa FM se vor auzi pe uriasa plaja dintre Venus si Saturn intr-o atmosfera care nu va putea fi replicata in niciun alt concert din Romania, o atmosfera comparabila cu legendarele concerte de pe plaja de la Copacabana din Rio de Janerio.

Fiecare dintre artistii din line up-ul celei de-a patra editii a Europa FM Live pe Plaja (Vunk, Vama, Loredana, Holograf, Voltaj si Smiley) a anuntat ca va celebra aceasta intalnire cu cel mai numeros public din Romania intr-un spectacol in aer liber, prin recitaluri in care au invitati speciali sau versiuni inedite ale hiturilor lor.

Sunt asteptati peste 100.000 de mii de oameni, la un spectacol care va celebra muzica buna pe una dintre cele mai mari scene construite vreodata in tara noastra, dar care promite sa ofere spectatorilor emotii speciale chiar si in momentele dintre show-urile artistilor, precum si momente interactive foarte emotionante sau amuzante cu membrii echipei Europa FM.

”Acum  3 ani, cand am adus pentru prima data hiturile Europa FM pe plaja, am fi fost fericiti daca veneau 10.000 de spectatori. Doar ca inca de la prima editie au venit peste 50.000 de ascultatori si a fost ca o rasplata imensa pentru munca noastra de peste an.  Cu spectacolul pe care l-am pregatit pentru acest an ne gandim sa batem recorduri nationale de audienta pentru un show in aer liber si sa avem pe plaja peste 100.000 de spectatori. E o onoare pentru noi ca ascultatorii ne urmaresc si in vacanta, la mare, ca devenim parte din amintirile lor si suntem ca o mare familie. Acesta este momentul din an in care ne intalnim cu cei pe care nu-i vedem de obicei dar pe care-i simtim intotdeauna aproape,” spune George Zafiu, directorul de programe Europa FM.

Europa FM Live pe plaja se desfasoara pe una dintre cele mai spectaculoase scene create in Romania: are  37m latime, 15 metri adancime, 14 metri inaltime, e inconjurata de 400mp ecrane care duc la o deschidere de 60m si are o prelungire de 15 m / 2, 5 m latime care va cobori spre public.

Scenotehnica, asigurata de Arena Events, include si 130 de capete mobile, cu lumina inteligenta, dar si echipament de ultima generatie intr-un car cu 7 camere video full HD care va prelua imagini din show si din public pentru ecranele uriase din prelungirea scenei.  Aceleasi ecrane vor proiecta un spectacol multimedia cu efecte de ultima generatie realizate de Les Ateliers Nomad.

Europa FM Live pe plaja incepe la ora 19.30, pe 1 august. Accesul pe plaja dintre Saturn si Venus este gratuit, fara limita de varsta.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Înălţarea Domnului 2020: De ce nu este bine să împrumuţi bani în această zi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din In City

Parteneri