Chef Patrizia Paglieri a explicat cum pregătește pastele cu 4 feluri de brânză și spanac.
Patrizia Paglieri este un chef italian, stabilit în România încă din 1993, iar de atunci este cunoscută pentru energia debordantă, din restaurantele pe care le deține, dar și prin prezența sa pe micile ecrane. Aceasta provine dintr-o familie pasionată de gastronomie, iar mama și bunica ei au fost cele care au inspirat-o să meargă spre această lume. A deschis un restaurant în București, vizitat de numeroase vedete, artiști, actori și regizori, iar aceasta și-a făcut apariția și pe micile ecrane, atunci când a fost în juriul unei emisiuni culinare, fiind prima femeie care a ocupat această funcție. Ulterior, a devenit din ce în ce mai prezentă pe micile ecrane, dar și pe rețelele de socializare, acolo unde împarte cu toți cei care o urmăresc trucuri și sfaturi din bucătărie. Își dorește întotdeauna să ducă mai departe gustul mâncărilor, iar când vine vorba de preparatele de origine, aceasta încearcă să aducă în farfuria gurmanzilor un strop din bucătăria italiană.
Cum pregătește Patrizia Paglieri pastele cu Quattro Formaggi?
Pastele sunt printre preferatele Patriziei, astfel că aceasta le pregătește în diferite moduri, cu legume, pui, cu diferite sosuri, perfecte pentru a fi puse la masă pentru întreaga familie. De această dată, Patrizia a pregătit paste cu Quattro Formaggi și spanac, iar în mai puțin de 20 de minute, preparatul poate fi pus în farfurie.
Ingrediente:
- Unt
- Paste
- Spanac
- Parmezan
- Gorgonzola
- Cașcaval
- Smântână
„Gătim împreună paste cu Quattro Formaggi și spanac. Punem unt la foc foarte mic. Odată ce untul s-a topit, punem gorgonzola, la foc foarte, foarte mic, până se topește.
@chefpatri Paste 4 formaggi cu baby spanac❤️ #retetepaste #paste #4formaggi #quatroformaggi #chefpatrizia ♬ Exciting, exciting, cute songs(1283711)- Korepoi