Pasca fara aluat! Iata secretul unei bunici din Ardeal


Pasca fara aluat este un preparat delicios! Se face rapid si nu ai nevoie de multe ingrediente.

Ingrediente:

700 g branza de vaci
6 oua mari
400 g smantana grasa
un pachet de unt (200 g)
4 linguri de gris
4 linguri cu varf de faina
200 g stafide
200 g zahar
o fiola de esenta de vanilie

Mod de preparare:

Ouale se bat cu zaharul si cu vanilia, apoi se incorporeaza, folosind o lingura, branza de vaci. Se adauga untul la temperatura camerei, taiat cubulete, si se amesteca. Se pune faina, putin cate putin si amestecand, urmata de gris, smantana si stafide.

Citeste continuarea aici.


Citește și:

Bilute tavalite prin cocos - Reteta simpla de post!

Prajitura cu foi - reteta pentru incepatoare

Salam din biscuiti si curmale - reteta incredibila de post!

Secretul pentru cea mai pufoasa paine de casa! Reteta de la tara!

Europa recurge la o serie de măsuri stricte. Cehia intră în carantină iar Spania depășește un milion de infectări

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

Sfatul zilei de astăzi, luni 26 octombrie 2020. Nativii zodiei Leu, sfătuiți să fie mai precauți

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri